Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 00:10, 17 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie znów pada ale tak już bardzo spokojnie

Przyślij jakąś chmurkę. U mnie nic
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 22:37, 16 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Mądrego masz eMa

Si
Dla odmiany czas na zmiany... 21:55, 16 sie 2015

Do góry
Też podczytuje Ich bloga. Ogród marzeń! Betko szczerze zazdraszczam tak wyjątkowej wycieczki
Czasem słońce czasem deszcz 21:50, 16 sie 2015

Do góry
Może skusisz się do mnie przyjechać po buksy. Mam też inny namiar niż plantacyjny I do tego berberyski sobie kupisz?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:44, 16 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Pewnie dzisiaj sie wszystko podniosło?

A gdzie tam, pada dalej! Ale leżące hortki to najmniejszy problem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:43, 16 sie 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Moje hortensje też schną na leżąco

Moje nie mają kiedy schnąć
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:42, 16 sie 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Najważniejsze, że popadało i słońce już nie palu.
U mnie też troszeczkę popadało w nocy.

Czytam tu i tam, że dużą część Polski objęły chmury deszczowe!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:41, 16 sie 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
O matko to rzeczywiscie niewesoło było u Ciebie. U mnie ledwie troszke deszczu a m ogląda teraz wiadomosci i mówi że woli juz podlewac niz takie przezycia.

Bożenko, często o Tobie myślę a raczej o deszczu aby i do Ciebie zawitał! U mnie eM radośnie oświadczył, że nareszcie coś zaoszczędzimy na wodzie a póżniej dodał " no może dwa dni"
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:38, 16 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Moje hortki są wiązane bo po każdym deszczu leżą Czym większe kwiaty tym bardziej leżą

Dobrze, że większych strat nie masz.

Anek, w tamtym roku miałam powiązane hortki i było to dla mnie coś strasznego. Nie lubię wszelakich podpór, linek itd. Nawet graby opalikowane mnie denerwują.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:36, 16 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
U nas tez straszny wiatr i deszcz kilkugodzinny.

Asiu, ten Twój domek doprowadziłby wczoraj do wielkiej kłótni z eMem Na szczęście doszliśmy do kompromisu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:34, 16 sie 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Polinko czytam o spustoszeniach wokół ciebie i w ogrodzie. Limki się dźwigną ale dobrze że u ciebie w domu bardziej nie napsociło. U nas trochę grzmiało i błyskało ale głównie to lało i zalało mi garaż oraz piwnicę. Właśnie skończyłam zbierać wodę z podłogi w piwnicy. Jutro będę urzędować w piwnicy chyba cały dzień bo muszę otworzyć wrota garażu żeby schło to wszystko a garaż mam od ulicy jak to w segmencie. Czy u nas to nie może być normalnie albo skrajna susza i upał albo wody tyle i ulewa że piwnica pływa. Nie narzekam bo zalało trochę starych klamotów i drewno do kominka, inni mają gorzej, tracą dobytek, ale nerwy na tą tegoroczną aurę to mam.

Małgoś, moje limki to nic w porównaniu do Twojej zalanej piwnicy i garażu!Mam nadzieję, że dzisiaj choć trochę podeschło?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:32, 16 sie 2015

Do góry
aga_pe napisał(a)

To mnie znów bokiem obeszło

U mnie znów pada ale tak już bardzo spokojnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:32, 16 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Ojej, to faktycznie u was tornado, dobrze, ze nic się gorszego nie stało, mysle ze limki się podniosa, otrzep kwiat z wody, mają mocne pedy, trzymaj sie

Rano otrzepałam, w dzień padało, wieczorem otrzepałam i znów pada...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:31, 16 sie 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
jakby nie mogło spokojnie popadać....

U nas to jeszcze nic w porównaniu do innych rejonów...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:30, 16 sie 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Myślałam, że u mnie żartujesz, a tu rzeczywiście! Szok! To już będę ostrożniejsza

Wiesz, że jechałam z pracy w tej burzy i myślałam o Tobie! Czasami lepiej nie wypowiadać życzeń głośno...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:28, 16 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
To przynajmniej podlewać nie musisz ! Całe szczęscie, ze Ci sie nic nie stalo

Było grożne ale udało się
Leśne Wzgórze 21:19, 16 sie 2015

Do góry
Elik napisał(a)
Współczuję tego bałaganu i strat. Szkoda drzew. Dobrze że dom nie ucierpiał i że nikomu nic się nie stało. Klimat nam się robi dziwny ostatnimi czasy. U nas jakieś 3-4 tygodnie temu też istny huragan. We wsi dach jeden zupełnie zerwało. Się porobiło z tym latem. Posprzątacie, pomalutku, pomalutku i będzie pięknie! Wspieram!
Parawaning mnie lekko śmieszy, ale to taki śmiech...bo lepiej śmiać się niż płakać. Uważam, że to masakra. Kolega wrócił znad Bałtyku - też mi o tym opowiadał i pokazywał zdjęcia. Ludzie sobie odgradzali małe prywatne plaże już przed 6 rano! Trochę chce mi się Bałtyku w przyszłym roku (choć ja raczej górolubna ) ale chyba poza sezonem i raczej poszukam jakiegoś odludzia. Nie wiem tylko czy to odludzie nad Bałtykiem jest w ogóle możliwe??

Jest możliwe Trzeba tylko dobrze szukać a znajdzie się jeszcze kilka naprawdę malutkich wioseczek nad Bałtykiem ale na mapach proszę nie szukać, rzadko na której są zaznaczone
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:56, 16 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Jakoś nie Zdecydowanie wolę samochody od motorów, skuterów, itp. Natomiast mój eM... motór ponad wszystko

Mądrego masz eMa
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:55, 16 sie 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Marti.
A takie coś też Cię bierze?

Kocham!!! Waldek jeżdzisz??
Leśne Wzgórze 17:04, 16 sie 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Przykro mi Aniu z powodu tych strat Na szczęście dom cały
Czeka Was jeszcze sporo pracy ale mam nadzieję że szybko się z tym uporacie

polinka napisał(a)
Wracając dzisiaj z pracy w tej okropnej burzy myślałam o Was i waszym domku w lesie. Dobrze, że tylko takie straty!

omelka1 napisał(a)
Strat współczuję no i bałaganu przy sprzątaniu nie zazdroszczę.

Mala_Mi napisał(a)
Dlatego nie lubię publicznych plaż.. wolę swój ogrodowy basenik i swoja intymność
Mam nadzieję, że strat nie masz.. i lecę zerknąć co przyjmiesz, bo zobaczyłam, że masz drugi wątek

Karol99 napisał(a)
O jeny, szkoda strat

Dziękuję Wam za słowa wsparcia... całe szczęście że nie ma strat materialnych... oprócz sosen (w większości poległy suszki, które i tak mieliśmy kiedyś usunąć) i jednego klona bordowego strat nie ma, ale pewnie trawnik trochę straci na urodzie, podczas usuwania pni... przeraża mnie to sprzątanie... dziś sprzątnęliśmy tylko jedno powalone drzewo, zostało jeszcze 13....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies