Przerwa na kawę...
07:19, 07 wrz 2020
Posprzątałam na owalnej. Podoba mi się teraz ta rabata. Czekam tylko na 1 różę i już będzie zrobiona na tip top.
Sąsiad postawił "elegancki" słup pod internet. Dobrze że posadził obok bluszcz. Może zarośnie bo jak na razie to nie ma jak go zasłonić. Jedyne wyjście nie patrzeć
liczę też, że judaszek na owalnej będzie kiedyś na tyle spory, że zniknie też jego altanka. Jednak przy małej działce tych punktów zapalnych widokowych to sporo jest.
Sąsiad postawił "elegancki" słup pod internet. Dobrze że posadził obok bluszcz. Może zarośnie bo jak na razie to nie ma jak go zasłonić. Jedyne wyjście nie patrzeć

Witam, poszukuję lilii, która nie pokazała się w tym roku w moim ogrodzie. Być może zmarzła. Nie pamiętam nawet jej nazwy. Z wyglądu przypomina lilię orientalną pełną, ale nie znam jej odmiany. Wysłałam maile do wielu firm sprzedających te piękne kwiaty lub ich cebule z zapytaniem i zdjęciem. Jednak niestety nikt jej nie zna. Może ktoś z Was posiada taką lilię w swoim ogrodzie i zna jej nazwę. Chciałabym ją ponownie kupić. Bardzo proszę o pomoc.