Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:11, 15 sie 2013

Do góry
vanilla fraise zmieniła kolor

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:07, 15 sie 2013

Do góry
dzisiaj świętowaliśmy zajadając się pawlową w wersji z musem owocowym
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:03, 15 sie 2013

Do góry
martaibartek napisał(a)
Piękne rabaty! wszystkie razem i każda z osobna

Cóż to za wysoka trawa na rabacie z ptakiem?
Witaj Martuś. Przy ptaku jest Mornig Light ale zdecydowanie wyższa jest Gracilimus
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:02, 15 sie 2013

Do góry
Syla napisał(a)
ja również sięgam czasem po zdjęcia .... dopiero wówczas widać efekty ciężkiej pracy ....
i z jakim rozżewieniem się wówczas patrzy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:01, 15 sie 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...przepieknie, przecudownie...wróciłam do początków powstawania ogrodu i jestem pod jeszcze więksszym wrażeniem.... pozdrawiam cieplutko...
Oj Aga początki były trudne... ale jak dzisiaj usiadłam na tarasie to pomyślałam co ja będę sadzić w przyszłym roku....
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:57, 15 sie 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

każda podróż razem gdy zona tak patrzy na męza jest niepowtarzalna ... ... i dlatego świetnie się czas spędza w Waszym towarzystwie ...
i dzieci ... mamy jedną tylko i praktykowalismy podróże z nią i bez niej ... i cóż ... z nią jest pełniej ...

pozdrawiam światecznie

IZABELLO siedzisz w mojej głowie chyba u mnie czwórka na stanie, więc te 'pełniej' jest pełniej ale to uwielbiam... bo one są moim motorem napędowym, a nie kulą u nogi. Czasami też potrafią podnieść ciśnienie, ale patrząc z boku to dobrze bo ja niskociśnieniowiec BUZIAM
Jutro uczymy się wiązać chuste na plecach, bo zamierzamy w przyszłym tygodniu pochodzic po górach...
Ogród Sylwii od początku cz.II 11:19, 15 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
napewno stanełaby na tarasie i cały ogród miałaby 'objechany' hahaha

nie masz racji kochana .... nie masz ..... rośliny , plac zabaw ..... zestawy wypoczynkowe .... mniam
Pszczelarnia 08:03, 15 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
też lubię kwiaty w wazonie, ale szkoda mi zrywać więc kupuje

robię tak samo
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 07:48, 15 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Irenko pytałaś o ptaka. On jest żeźbiony z takich konrów drzew/korzeni które leżą w wodzie. Hisoria zakupu była bardzo zaskakująca. Byliśmy w Gdańsku na jarmarku dominikańskim. Weszlismy w pierwszą aleje i stalo ich może ze 12 w różnych pozach. Odrazu wpadły mi w oko ale że one były ciężkie to stwierdziliśmy że kupimy jak będziemy wracać. Połaziliśmy wypiliśmy kawkę nad Motławą, wracamy a one wszystkie odstawione na chodniku tyłkami w naszą stronę. Okazało się że ktoś przyszedł i kupił wszystkie. Byłam rozczarowana, w trakcie rozmowy okazało się że na magazynie mają jeszcze 4sztuki. Niestety nie moglisśy czekać musieliśmy zaraz wracać i wyobraź sobie że facet zgodził się byśmy wybrali sobie jednego spośród tych sprzedanych to było bardzo miłe.

Aniu, to rzeczywiście sympatyczny finał tej historii ptaki cudne, szukam róznych rzeźb do ogrodu, głównie z powodu pieska, to ma byc dla niego przeszkoda, więc muszą być większe i solidne
a do mnie juz dotarły znowu trawy, sadzenie przy okazji
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:51, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Anita wszystko przed nami , będę deptała Ci po piętach hahahha Nie przerażają mnie dwa pokoje, nawet jak nie są przez ścianę. 2 najstarszych zawsze wówczas śpi razem.
Zorganizowane objazdówki też nie dla mnie bo nie lubie biegu. Ostatnimi laty z premedyacją nawet z nikim (towarzystwem) się na wakacje nie wybieramy by móc mieć swoje tempo...

To zupełnie tak jak ja
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:20, 14 sie 2013

Do góry
anna_pisalska napisał(a)
Pięknie Ci się ogród rozwinął Szczególnie rabata z tyłu domu, z hr, aż trudno uwierzyćPozdrawiam
Aniu gdyby nie zdjęci miałabym wrażenie, że właśnie tak było
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:19, 14 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ana - no masz perfekcyjny ten ogródeczek - a Ty też masz ogrodowe ADHD i pewnie też będziesz co chwilę coś ulepszać Pozdrawiam
skąd wiesz???? i się wzieło i wydało
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:16, 14 sie 2013

Do góry
mam soczewki więc spokojnie jak bonydydy aż cofnełam stronę
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:13, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
no weż spójrz na to zdjęcie gdzie macie tak samo związane wlosy na gładko. Przyżekam że się zastanawiałam czy Ona to Ty

Przyznaj się, że okularów nie założyłaś ;
Wprawdzie w jednym z muzeów pan kasjer przekonywał mnie uparcie, że powinnam kupić bilet studencki, a że był bardzo przekonujący, to cóż nie odmówiłam. Ale wiecie sami, jacy są Włosi, zwłaszcza jak zobaczą blondynkę Urocze No i parę euro zostało w kieszeni na lody

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:07, 14 sie 2013

Do góry
no weż spójrz na to zdjęcie gdzie macie tak samo związane wlosy na gładko. Przyżekam że się zastanawiałam czy Ona to Ty
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:06, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Anita, ależ ONA do Ciebie podobna Mój Maciej jest wyższy odemnie o pół głowy...

Ale ona tego nie widzi i strasznie narzeka, że tylko synuś mamusiny, a ja widzę podobieństwo, wprawdzie oczy i kolor włosów tatusiowe, ale cała reszta moja
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:05, 14 sie 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
Marzenka zawsze tak jest hi hi hi ja byłem mamusiny a moja siostra tatusina hi hi hi
idąc tym tropem mój M nie ma dzieci hahahhaha
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:03, 14 sie 2013

Do góry
Anita, ależ ONA do Ciebie podobna Mój Maciej jest wyższy odemnie o pół głowy...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:59, 14 sie 2013

Do góry
też przycinałam te nieszczęsne liście. Jedynie te które rosły za hortkami mnie nie wkurzały
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:56, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja tulipów nie wykopywałam, dosadzę ewentualnie troszeczkę. Z czosnkami weź pod uwagę te ich usychające liście bo szpecą okrutnie...

Aniu nie przypomniaj mi akcji z lisćmi
mam takie miejsce z bukszpanami i stipami , liści nie bdzie widać poza tym stopniowo je obcinam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies