Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 23:33, 14 sie 2013

Dobrej nocki kochani
AniaK 23:35, 14 sie 2013

No, no 20sta rocznica to już coś, u mnie dopiero 15sta, a i tak nie wiem gdzie ten czas zleciał.
Czekam na priv i będę zaglądać wiesz gdzie
Anita1978 23:51, 14 sie 2013

ana_art napisał(a)
Anita wszystko przed nami , będę deptała Ci po piętach hahahha Nie przerażają mnie dwa pokoje, nawet jak nie są przez ścianę. 2 najstarszych zawsze wówczas śpi razem.
Zorganizowane objazdówki też nie dla mnie bo nie lubie biegu. Ostatnimi laty z premedyacją nawet z nikim (towarzystwem) się na wakacje nie wybieramy by móc mieć swoje tempo...

To zupełnie tak jak ja
GabiK 00:04, 15 sie 2013

Ja też chcę wiedzieć, gdzie mam zaglądać.

Zdecydowanie wolniej się starzejemy. To też kwestia ubrań. Na zdjęciach przedwojennych 20 latki wyglądają jak dobrze po 40, najwyżej zmarszczek mniej.

Ja czasem lubię zorganizowane wycieczki - zależy od miejsca - mobilizują nas do podkręcenia tempa. I zawsze da się gdzieś urwać.

Anitko, na wieżę dało się wejść bez trudu, ale nam się nie chciało. wchodziło się z marszu.
Kolejkę internetowo ominęliśmy w Budapeszcie do parlamentu.
Konstancja30 12:08, 15 sie 2013

od czego zacząć ? ... jak tyle tu emocji ... obrazów i uczuć ...

obrazki ... ... Anitko chcę wiecej ... masz w tym japońskim wariactwie to oko ... !!! zupełnie nie japońskie i kce oj kce siem patrzeć ... i kiedy ta publikacja onegdaj wspomniana ? ... tupę sobie z nóżki na nózkę i czekam ... ...

każda podróż razem gdy zona tak patrzy na męza jest niepowtarzalna ... ... i dlatego świetnie się czas spędza w Waszym towarzystwie ...
i dzieci ... mamy jedną tylko i praktykowalismy podróże z nią i bez niej ... i cóż ... z nią jest pełniej ...

pozdrawiam światecznie
Urszulla 12:17, 15 sie 2013

ładnie wszystko napisane,
się uśmiecham
Gabrysia_ 20:58, 15 sie 2013

Zdjęcia z Chorwacji piękne,ale nie ma się co dziwić ,bo tam jest pięknie
...zaskoczyłaś już po urlopowo na właściwy tor?
Buziam
anna_g 22:37, 15 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)

i dzieci ... mamy jedną tylko i praktykowalismy podróże z nią i bez niej ... i cóż ... z nią jest pełniej ...
pozdrawiam światecznie

Bardzo pięknie to ujęłaś Iza jak zwykle zresztą... Ujęłaś to także nadzwyczaj trafnie - przynajmniej jak na moje odczucia... Ja - w pewnym sensie niestety - jestem "skrzywiona" za barrdzo w kierunku podróżowania z dziećmi - które już coraz trudniej nazywać "dziećmi" bo to kojarzyć się może z rozkosznymi bobasami lub przemiłymi dziewuszkami jak choćby Laurka Co to to nie - MOJE dzieci - tak to może lepiej brzmi i na zawsze pozostanie prawdziwe - to już takie "rozkoszne inaczej" metr osiemdziesiąt ale i tak lubię z nimi podróżować i mieć nadzieję, że coś im ciekawego pokazuję A kiedyś wyjazd bez nich był wyjazdem całkiem straconym

Anita - piękne zdjęcia, piękne miejsca, córka śliczna, syn na przystojniaka rośnie, o M- nie piszę bo nie wypada - oby zawsze tak pięknie, słonecznie i szczęśliwie Buziole

Enya73 22:40, 15 sie 2013

Ja dzisiaj wpadłam tylko na momencik, bo padam na twarz po dzisiejszym szaleństwie. Nie uwierzycie, dałam się namówić na wejście na piechotę na Klimczok, a potem jeszcze zbieranie jagód. Zdjęcie już jutro. Ledwo zipię, nie wiem czy jutro się z łóżka podniosę. Ale wróciliśmy z 4 pojemniczkami fioletowych skarbów. Będę lepić pierogi, piec jagodzianki i takie tam różne, ale to już jutro. Dzisiaj idę już spać

Buziam serdecznie
Enya73 22:41, 15 sie 2013

I dziękuję Wam kochane, zwłaszcza Izie za takie miłe słowa. Odezwę się jutro