Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kubusiowo II 22:47, 12 sie 2013

Do góry
dasz radę! na zielną wianek zrobisz
Kubusiowo II 22:41, 12 sie 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
hahahhahah Aneta Kuba też bez przerwy gada "gdzie mój Jasio?" i pyta kiedy w końcu się spotkają

A Paweł to luzak Czasem zbyt wyluzowany hihihih
a ja wole takich niż nadentych i czuje nieeeedosyt spotkaniowy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:36, 12 sie 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Ależ bujnie....więcej nie piszę bo się powtarzam....
a joga i soczek na zdrowie

Magdo za bujnie. Ale ja zawsze syndorm nadmiaru mam pod koniec lata... Najbardziej lubię ogród na początku maja

AniaK napisał(a)
To ja się powtórzę, przepięknie. Ja nie widzę nic do ograniczania.

Napatrzyłam się na piękny nowoczsńy ogród z trawami i grabami i mam ochotę się ograniczać
Ewkakonewka napisał(a)
Witam Przerobiłam kiedyś na jakimś forum budowę domu, a teraz trafiam na ogród
Przecudnej urody ogród
Miło nacieszyć oczy.
Pozdrawiam gorąco

Witaj, zapraszam na systematyczne wizyty
giza napisał(a)
Jeej, trawniczek jak dywan. A kompozycje rabatowe modelowe!

Lekko zbrzydł bo go w upał skosił M ... A ja zakręciłam nawadnianie bo przy wichurze mi zniszczyło czujnik pomiaru poziomu opadów....
Pszczelarnia napisał(a)
Ta obfitość nasadzeń jest obłędna. Ja się (w obłędzie patrzenia) powtarzam z komentarzami. Ale jak zapisem literowym oddać wzdychanie głębokie z głębi piersi?

Ewo lejesz miód na moje serce aczkolwiek obfitość nadmierna zdaje się nie być zaletą ogrodu Zamiar powzięłam ascezy .....
ana_art napisał(a)
sama słodycz.... czy śliwe wiśniowo przycinałaś, czy pozwalasz jej rosnąć jak chce?

Aniu cięlam ją dosyć póżno o na początku czerwca... Miały być kwadraty... Nic sobie z tego nie robi rośnie jak szalona, ale przynajmniej się zagęściła.

AgnieszkaW napisał(a)
Pięknie Marzenko. Ten jasny żywopłocik z lewej strony ściany wodnej to trzmielina cięta?

Ania już odpowiedziala - bukszpan variegata. Marzy mi się jeszcze drugi schodek z ciemnego ale za mało miejsca.... Chyba że sobie kiedyś zafuduję donice stalowe to je wypełnie ciemnozielonym bukszpanem

ana_art napisał(a)
o ile dobrze pamiętam to bukszpan variegata

Świetnie pamiętasz Mianuję Cię moim rzecznikiem, ja mam czasami fuchę u Sebka
Anita1978 napisał(a)
Ładniutko

Dziękuję
popcarol napisał(a)
Madżen, ale cudny busz u Ciebie!!! Trytomy dojrzałam, i stipy -boooskie!! Jak Ci zimują, jakoś je okrywasz? moje chyba zgniły

Zdradź jeszcze jak tniesz i nawozisz limki, bo moje straszne sieroty

pozdrawiam!!

Stip nie okrywałam, były tylko na ok 5 cm przysypane korą. O trytomach odpisałam Łukaszowi.
Limki cięłam nad 3-5 oczkiem, im grubszy badyl tym wyżej cięlam, jeśli cieniutki to nawet mocniej ciachnęłam. Widzę, że tak lubi Ale moją incredibal ostro potraktuję następnej wiosny aby się nie pokładała...
Hortensję przeważnie nawożę tymi samymi nawozami co Rh - wiosną kupuję gotowe mieszanki. Potem jak mam ochotę - magiczną siłą do hortensji (znalazłam wariant do białych....nigdzie nie mgłam potem takiego wariantu znależć) , a czasami sypnę ją nawet azofoską. Od kwietnia do lipca nawoże kwitnące raz w miesiącu.
Bogda napisał(a)
Ależ cudniaście

Dlaczego nie byłaś u Joli..???

bociek napisał(a)
No i co ja sie bede produkowac, jakies tam blablabla. Se westchne tylko cichutko i zapytam niesmialo co Ty kcesz ograniczac w tym raju... Czy moze byc piekniej? Echhhhhhh

I zazdraszczam jogi... Ona tak wiele potrafi czlowiekowi poprawic stan

Echhhhh

Kasiu chcę ograniczyć busz... Ale to walka z moją wewnętrzną kokoszką..... Zobaczymy jak mi wyjdzie bo będę ograniczać stopniowo. Mam nadzieję, że do emerytury zdążę

Jogę polecam na kręgosłup i psychikę

Luki napisał(a)
Cudowna Trytoma Szkoda, że nie doczekałem się kwiatów u swojej, zmarzła

Lukasz w ubieglym roku mi wymarzla... W tym skrzętnie okopczykowana i związana przeżyła zimę. Lubię tę cytrynową trytomę. Konweniuje z limkami
Kubusiowo II 22:36, 12 sie 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Gosiaku, widzialam Ciem I Twojego Malza i Kubulka

HA!!!! U Anety Ciem widzialam na fotkach spotkaniowych

Twoj Malz zawsze taki serio serio???

Malzu Gosiaka, wszystkiego naj naj naj. Niech Ci sie wszystko spelnia co tylko sobie zamarzysz

hi widać żeś Pawła nie poznała mój Maciek pyta a ten rozgadany i wyluzowany to czyj mąż
Jaś dzisiaj oglądał ze mną zdjęcia ze spotkania i mówi 'Panda?' 'Gośka' -aż mnie zatkało. I kazał dzwonić do taty Kubusia czy przyjadą Mówie do niego nie mogę do niego zadzwonic bo telefonu nie mam, a on ze ździwioną miną 'tefelonu nie masz?' no i jak żyć jak ja efelonu nie mam
A droga wcale do WAS od nas nie taka zła... Gdyby nie o że wybywam w przeciwnym kierunku napewno bym WAs nawiedziła
Ogród niby nowoczesny ale... 22:17, 12 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a jak 'przed' to nie?

Nieee
Ogród niby nowoczesny ale... 22:15, 12 sie 2013

Do góry
a jak 'przed' to nie?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:07, 12 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
seslerie i szałwie też wygooglałam... pięknie tylko przestrzeń trza mieć
http://www.flickr.com/photos/adamwoodruff/5751330401/

ale czad....pięknie wygląda....
Ogród niby nowoczesny ale... 21:38, 12 sie 2013

Do góry
seslerie i szałwie też wygooglałam... pięknie tylko przestrzeń trza mieć
http://www.flickr.com/photos/adamwoodruff/5751330401/
Ogród niby nowoczesny ale... 21:36, 12 sie 2013

Do góry
hiii a mni ktoś mówił że ta hameln największa, ale skoro Magnolia mówi tak, to inaczej być nie może
Ogród niby nowoczesny ale... 19:47, 12 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
paskudne masz te skrzynki

Wiem
Ogród niby nowoczesny ale... 19:47, 12 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
to chiiiba ta najwieksza. będzie busz, oj będzie , ja swojej dwuletniej nie jestem wstanie objąć w połowie

Hmmm...busz powiadasz??? Ale ona chyba nie jest największa...coś mi dzwoni ale moze nie w tym uchu...
będę najwyżej "sprzedawać" za dwa lata
Posadziłam zgodnie ze wskazówkami Magnolii...więc jakoś będzie wyglądać

Ogród niby nowoczesny ale... 19:41, 12 sie 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

paskudne masz te skrzynki
Ogród niby nowoczesny ale... 19:40, 12 sie 2013

Do góry
to chiiiba ta najwieksza. będzie busz, oj będzie , ja swojej dwuletniej nie jestem wstanie objąć w połowie
Ogród niby nowoczesny ale... 19:34, 12 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
wiesz co tak sobie patrze i tam na modrzewiowej będziesz miała gęstwinę rozplenicową. Jaka to odmiana?

hameln...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:32, 12 sie 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Pięknie Marzenko. Ten jasny żywopłocik z lewej strony ściany wodnej to trzmielina cięta?
o ile dobrze pamiętam to bukszpan variegata
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:27, 12 sie 2013

Do góry
sama słodycz.... czy śliwe wiśniowo przycinałaś, czy pozwalasz jej rosnąć jak chce?
Ogród niby nowoczesny ale... 19:24, 12 sie 2013

Do góry
wiesz co tak sobie patrze i tam na modrzewiowej będziesz miała gęstwinę rozplenicową. Jaka to odmiana?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:18, 12 sie 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, Ty już to wszystko zrobiłaś? W tak krótkim czasie? Ja chwilami nad tematem przesadzeń kilka dni dumam. Ty jesteś mega szybka i mega zwinna.
i do tego piękna
Ogród na Leśnej Polanie 08:10, 12 sie 2013

Do góry
czy trzmielina już posadzona? zapomniałam spytać jakie żurawki potrzebujesz i ile?,a cisy mają być już duże i masz już upatrzone? Jeśli coś potrzebujesz o pisz śmiało wiem gdzie, co i za ile jest w mojej okolicy. Mam 4 miejsca z których korzystam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:22, 12 sie 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Piekna ta nowa rabata. Jeżówki na niej też będa pieknie wyglądały.
Ile masz limlajtek wsadzonych, że tworza taki długi szpaler? Ja mam 3 szt i zajmuja chyba 3 m, u Ciebie chyba z 5 szt?
Pod płotem jest 7sztuk, sadzone co 70cm więc zajmują okolo 6 metrów, mogłam śmiało sadzić w większym odstępie i tak by tworzyły ładną ścianę. Pod domem mam identycznie posadzone 5szuk.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies