Aniu u mnie to już stary świerk, nie jest olbrzymem,
pokrój ma raczej kolumnowy, jest lekko szerszy od świerka Cupresiny, nie wiem czy kojarzysz?
Trudno mi go sfotografować, jest posadzony w gąszczu liściastych
Patrz środeczek...obok rośnie jodła kaukaska ona jest gigantem, on przy niej mikruskiem
Ty masz przestrzeń, jeśli chciałabyś go mieć w ogrodzie to daj mu swobodę
Kocie jak to zwykle mi towarzyszą
Klony jak zawsze gwiazdami...też derenie i wyjątkowo piękne brzozy, poniżej kalina Roseum i dereń padodowy Variegata.
Sylwia jak go zwał tak go zwał, grunt, że ładnie się przebarwia, a swoją drogą to
do Koniora warto się wybrać w sezonie, a nawet o każdej porze roku fajny mają asortyment i ceny dla człowieka
Wiąz Geisza
Nie mam Tarciu odniesienia, w końcu ruszyłam 4 litery u siebie w terenie... tylko syn tereny leśne zjęździł na rowerze, tak mnie absorbował ogród i ogrom pracy przy nim, a stryanie teraz wychodzi na szczęście,
albo i nieszczęście rozpoczęłam rehabilitację kręgosłupa.
Agata tego widoku nie zapomnę nigdy Puszcza Śnieżnej Białki(Góry Bialskie) październik nasza ekipa po nocy spędzonej w leśnym szałasie dziarsko maszeruje, wokół barwy których nikt nie odmaluje, słońce odmraża liście ścięte nocnym przymrozkiem a one spadają wirując spadają spadają...
Nie wiem czy z tym wspomnieniem może równać się któraś z panoram z tatrzańskich szczytów (no może jedna, góra dwie )
Dzisiaj zerknęłam do LM. Wszystkie rośliny -50%.
Kupiłam tylo hakonki. Nawet nie wiem jaka to odmiana bo nie pisało i jakoś mi nie pasują do żadnej. Może Aureola.
Bukszpany kulki i kwadraciki też o połowę więc wychodziła nawet dobra cena.
Ale weź tu kupuj człowieku bukszpany jak ćma jest. Chociaż zawsze mnie kusi jak widzę jak czasami tanio można je kupić.