Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

malgorzata_s... 19:24, 29 paź 2020

Elu ten widok z tarasu fantastyczny. Siedzieć i gapić się
ElzbietaFranka 19:44, 29 paź 2020

Mirka napisał(a)

Piękne okazy kupiłaś. Perukowiec mam taki bordowy przebarwia się tak na amarantowy kolor.Ten co pokazałaś też śliczny.
Ja na razie dałam na wstrzymanie z jazdą po szkółkach .Może wiosną pojadę jak już korona przejdzie.
A ty widzę nie boisz się .

Mirka mam takiego pietra, że sobie nie wyobrażasz. Muszę wyjść bo bym zwariowała. Dzisiaj byłam w Kabatach chodziliśmy po lesie - pięknie jest.
Szkółka po sąsiedzku więc maska na twarz rękawice na dłonie i chodzę, patrze co w szkółce maja. Ponieważ właścicieli znam szczególnie tych starszych którzy sami się boją rozmawiamy na odległość.

Cokolwiek mnie zaboli zaraz się widzę w łóżku szpitalnym a teraz na Stadionie Narodowym. To nie żarny, ile ludzi psychicznie wysiada nie każdy ma nerwy jak postronki.
Dobrze, ze jeszcze mam działkę, ze mogę wyjechać. W sobotę jadę tam pójdę w pole i mam gdzieś wszystkie nakazy i zakazy.

Jestem wk....

ElzbietaFranka 19:47, 29 paź 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elu ten widok z tarasu fantastyczny. Siedzieć i gapić się

Małgosiu jak jesienne słoneczko się oprze o tarasik żyć nie umierać.

Szkoda tylko, że człowiek taki przygnębiony tym wszystkim co się w Polsce dzieje. Jakaś podłość nad nami wisi.
Mirka 20:27, 29 paź 2020

Nie wnerwiaj się to nic nie pomoże. Jedź na działkę i odpoczywaj tv nie oglądaj.
Ja już do pracy chodzę bo już też mnie to zamknięcie dobijało.
W weekend jak będzie ładnie to popracuję w ogrodzie.
Może na wiosnę się umówimy na zakupy do tej twojej szkółki
Kim 21:39, 29 paź 2020

Eluniu trzeba być dobrej myśli zawsze po burzy przychodzi słońce , więc i u nas tak będzie
Ja dzisiaj odebrałam wyniki z Korony i mam pozytywny na szczęście przechodzę to w miarę łagodnie moi dwaj bracia też mają Covida

Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie ,nic innego nie dasz rady zrobić
Zapomniałam dopisać rada żeby nie oglądać tv bardzo dobra człowiek od razu spokojniejszy i zdrowszy bez tego
ElzbietaFranka 23:50, 29 paź 2020

Kim napisał(a)
Eluniu trzeba być dobrej myśli zawsze po burzy przychodzi słońce , więc i u nas tak będzie
Ja dzisiaj odebrałam wyniki z Korony i mam pozytywny na szczęście przechodzę to w miarę łagodnie moi dwaj bracia też mają Covida

Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie ,nic innego nie dasz rady zrobić
Zapomniałam dopisać rada żeby nie oglądać tv bardzo dobra człowiek od razu spokojniejszy i zdrowszy bez tego

Specjalnie nie oglądam ale w internecie buszuje szczególnie wieczorem. Wiem o całym świecie co się dzieje
ElzbietaFranka 20:53, 30 paź 2020

Zaległe fotki

ElzbietaFranka 21:06, 30 paź 2020

CD

ElzbietaFranka 21:11, 30 paź 2020

CD

anabuko1 11:26, 31 paź 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Zaległe fotki

Elu cudnie.
Bardzo malowniczo
Pozdrawiam