anna_t - Anka ty się nie śmiej...wezmę sobie dzień wolny i tak dla odpoczynku umyję okna, zmienię pościel, włączę ze 3 prania, polecę na cmentarz zrobić porządek tu i tam, no może dla relaksu zrobię jeszcze małe przemeblowanie w sypialni, bo to ustawienie mebli już mi się znudziło....
Aniu, witaj u mnie
Eee tam, żadnym specem
Nie musisz czekać, jeśli tylko masz ochotę wysiewać do doniczek. Ja ostróżkę już wysiałam. Naparstnicę (mam nowy kolor, morelowy, bo inne są już na rabatach i się same rozsiewają) wysieję za chwilę, jak tylko trochę półki mi się zwolnią
Ale jakbyś wysiewała w maju, to i tak się daje takie siewki na rabaty w sierpniu, nie przechowuje się ich przez zimę w domu.
Jak wysiejesz teraz, to będziesz mieć po prostu bardziej dorodne sadzonki, bo większe zdążą urosnąć do zimy.
ja jestem za wersją 2, gdyby na froncie były graby nie wisnie to bym była za 3
obyś tych wisnii nie wymieniała jak Asia
powtarzam się ale hektary masz konkretne...
Ewa powiedz mi do czego macie przymocowany haczyk na zagiel przy podbitce?zrobilabys mi foto?
bo własnie mój teść nas neguje za ten pomysł, ze uszkodzimy konstrukcje dachu jak cos przykrecimy do krokwi a bedzie bardzo wiało...
zaklinam awatarem sukces z różami
miałam być, nastawiłam sie strasznie a gdy zapytałam tesciowa czy zostanie z dziewczynami to ona ze na imieniny jadą...i klops
jade z Renia nio, Ty też?tzn pewnie nie bo nie różana jesteś ale może dla towarzystwa chociaż??
jak ząb?
Do ciebie bo: "jankosia kiedyś pisała o tym aby skarpy wbrew pozorom obsadzać niepamietam dokładnie ale tak nie oczywiscie czyli właśnie nizsze rosliny na górze, wyzsze na dole.." ...
Niwy awatarek? I już z różami? Oj, to chyba coś znaczy
Ale nam psikusa zrobiłaś tą swoją nieobecnością, tnz mi, sądziłam że będziesz Ty się wybierasz z Renią do Powsina na cięcie?