Piękne te kolory. Deszcz źle wpływa na nasze samopoczucie, ale ogród wygląda cudnie Mam zwykłego sumaka i potwierdzam, że bardzo się rozłazi po ogrodzie. Trzeba cały czas pilnować, ale jesienią piękne się przebarwia
Informuję wszem i wobec, trąbiąc na cztery strony świata, że oficjalnie dziś zostałam babcią !!!!
Filipek przyszedł na świat dziś nad ranem, mamusia się "uwinęła" w 45 minut a tatuś stanął na wysokości zadanie i też dał radę "urodzić"
W tej chwili wraz ze szczęśliwymi rodzicami brzdąc jest już w domu i smacznie śpi!!!!
Szczena opada...po mistrzowsku wykonane, buda, podłoga, ogrodzenie i drzewa wieloopniowe w kojku, no bajka Sylwia
Wielka brawa dla Wojtka i syna dla Ciebie za super fotorelację
To są trzcinniki prawda bardzo ładne i wysokie takie bym pitrzebowala. Na rabatę przy szmaragdach aby coś rosło i nie zasłaniało słońca, czy znasz nazwę.
Nie wiem o co chodzi z drogą, ale każdy musi mieć dojazd do swojej posiadłości. Sąsiada gmina nie zmusi może się tylko dogadać. Może zmusić sąd ale to trwa. Droga taka szeroką jak wskazuje gminny plan zagospod przestrzennego.
Sąsiedzi sprzedali mi współwłasność w drodze a 2 m bylice tej drodze z płotem przez 8 lat po sądach się wyliczyłam. Nie mogłam przeprowadzić ani wodociągu ani prądu. Cyrk na kółkach.
Czy wiesz, że już nie ma służebności tylko współwłasności w drodze.