Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

deszczowymaj 09:59, 17 wrz 2020

andzia458 napisał(a)
Oj, nie mogę patrzeć na takie słodkości.
Do tej pory jadłam co chciałam i ile chciałam, karmienie piersią pozwalało na taką dobroć a tu nagle zonk i spodnie przyciasne trochę.

Moje ciasta są nie kaloryczne serio można jeść ile wlezie

Ja jak karmiłam piersią ( jesuuu kiedy to było) to ważyłam 47kg a jadłam jak koń

Teraz ważę z dyche więcej ..mogę jeść co chce ..ale ale ..jak przyjdzie zima i skończy się bieganie ze szpadlem to pewnie przybędzie mi tu i ówdzie
Ania111 10:01, 17 wrz 2020

deszczowymaj napisał(a)

Sylwia całą rabatę obsadziłam (rabata znowu powiększona o pół metra bo jak się okazało rypłam się w wymiarach )

Widać sadzoneczki ? w przyszłym roku będzie szał

Sadźca posadziłam do poczekalni .. Mam na niego super plan powędruje na ostatnią jeszcze nie istniejącą rabatę

Sylwia i takiego rarytasika znalazłam w Twoich sadzonkach oczywiście już posadzony

I takie coś

Tylko się nie śmiej ale też to posadziłam .. żal mi wyrzucać to chyba siewka Tawuły ?

Asiu ,

Rabata wygląda super
Widać już teraz rezultat twojej ciężkiej pracy
Ja jak się rozrośnie to będzie " mucha nie siada "

Cudownie

deszczowymaj 10:02, 17 wrz 2020

zawitka napisał(a)
Jade do córki piec Twoje ciasto Dzięki za przepis.Patrzac na Twoje harce z łopatą nabrałam wigoru na starą nową rabatę ale to na wiosnę ha ha Pozdrawiam

Super

To ciacho rewelka ..szybko się robi ..i tak samo szybko znika

Ja dzisiaj chyba upiekę kolejne ..też szybkie i łatwe jogurtowe ..tak dla odmiany

Pozdrawiam
Kawa 10:25, 17 wrz 2020

ale sie u Ciebie dzieje!!
fajne zakupki i dary
no i ciacho mniam
deszczowymaj 10:59, 17 wrz 2020

Ania111 napisał(a)

Asiu ,

Rabata wygląda super
Widać już teraz rezultat twojej ciężkiej pracy
Ja jak się rozrośnie to będzie " mucha nie siada "

Cudownie

Dzięki Aniu

Myślę ..od wiosny podlewać wszystko gnojówką może i już w następnym roku będzie busz
deszczowymaj 11:06, 17 wrz 2020

Kawa napisał(a)
ale sie u Ciebie dzieje!!
fajne zakupki i dary
no i ciacho mniam

Człowiek się dobrze nie obróci a tu już kolejne dary

Karola Wielkie Cmok ❤ za wielgachną paczuche
KOla 11:12, 17 wrz 2020

Skąd wy bierzecie siły na te przemeblowania? U mnie tylko pomysły, ale z realizacją gorzej. No i dzikie jeżyny mi przez siatke przechodzą z łąki, więc chęci mi wraz z rękoma opadają, i tylko zniechęcenie mnie dopada.
deszczowymaj 11:34, 17 wrz 2020

KOla napisał(a)
Skąd wy bierzecie siły na te przemeblowania? U mnie tylko pomysły, ale z realizacją gorzej. No i dzikie jeżyny mi przez siatke przechodzą z łąki, więc chęci mi wraz z rękoma opadają, i tylko zniechęcenie mnie dopada.

Siły siłami..ale czasami lepiej właśnie na spokojnie sobie wszystkie nasadzenia przemyśleć , bo później lata się jak kot ze srac.ką i wszystko od nowa

U mnie jeżyny też przełażą od sąsiada
aż mam stracha zabrać się za to ..bryy
sylwia_slomc... 11:38, 17 wrz 2020

deszczowymaj napisał(a)

Sylwia całą rabatę obsadziłam (rabata znowu powiększona o pół metra bo jak się okazało rypłam się w wymiarach )

Widać sadzoneczki ? w przyszłym roku będzie szał

Sadźca posadziłam do poczekalni .. Mam na niego super plan powędruje na ostatnią jeszcze nie istniejącą rabatę

Sylwia i takiego rarytasika znalazłam w Twoich sadzonkach oczywiście już posadzony

I takie coś

Tylko się nie śmiej ale też to posadziłam .. żal mi wyrzucać to chyba siewka Tawuły ?

Czyśćce już w przyszłym sezonie śmigną, one szybko rosną Pierwszy rarytasik to wilczomlecz mirtowaty, drugie pewności nie mam, nie zwróciłam uwagi, że coś się zaplątało, ale może penstemon, raczej nie tawuła
deszczowymaj 17:19, 17 wrz 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Czyśćce już w przyszłym sezonie śmigną, one szybko rosną Pierwszy rarytasik to wilczomlecz mirtowaty, drugie pewności nie mam, nie zwróciłam uwagi, że coś się zaplątało, ale może penstemon, raczej nie tawuła

Wygooglowałam tego wilczomlecza ..śliczny

A naparstnice posadziłam razem w kupie z sadźcem , tak jak była mocno wrosła w korzenie ..więc tak zostawiłam , miałam stracha że zniszczę no nic...jest gotowa kompozycja