A gdyby tak obeliski dac tak jak u Iwony,dwa w srodku a po zewnetrznych stronach okin gracki?ale p obu?
Czy zbyt symetrycznie,nudno?
I moze wszystkie roze dac tylko na pieterko? Tam bedzie 3m szer na 4,6 gleb
Hanne faktycznie są inne, mają inny pokrój kwiata, myślę, że będzie dobrze. Czyli pod oknami ML?
Ładny ozdobnik.
Tak sobie jeszcze pomyślałam, jak narysowałaś dwie kulki, że można by dać więcej kulek różnej wielkości i pomiędzy wsadzić stipę, choć jak będzie za blisko kulek, to je pożre Ale masz dużo miejsca, to powinny być dobre odstępy
Wiesz Aniu chciałam zlać z drugiej strony siatki, a od swojej strony nisko zrobić matę szkółkarską. Najważniejsze że już siedzą w ziemi, jutro podleję je bo miało padać i nie pada...
No wlasnie o to wrazenie duzej sciany mi chodzi,zeby zniewelowac.a sluchaj nie da sie przytulic gabionu do tarasu?a patrzac idac od frontu zlicowac go ze sciana?musi tak wystawac?
oj to bedzie co ogladać pewnie za 2 lata
my też używamy karchera ale do tych dużych okien i wiesz...ja to nie mogę em musi to robić
dzięki za graby, odbiorę pewnie jak do rogowa bedziemy jechały czy cos im sie stanie?
wiesz te róże to narazie zielone patyki to imprezować nie będę bo nic nie wiedzę, sadzę tak jak tutaj wymyslimy
rozplenice chcę niżej, tam na tyły wyższą trawę, chce żeby mi tą brzydką podmurówkę zasłoniły bo niewiem kiedy ją pomalujemy
misz masz?a mi się znowu wydaję że tylko troszkę zmienilam Twój pomysł
ja to sobie tak myslałam że na pieterku bedzie bialo na dole różowo, wspolnym punktem są obeliski. i do tego hanne dałam w róg dalej od innych róż bo mają zupelnie inny odcien
lekcja z miskantami zapisana, co 3 lata mała rewolucja
widok z przyszłej altany
mój nowy pomysł jest taki, zeby palisadki zrobić na taka samą dlugość po prawej stronie schodów co sa po lewej. czyli jeszcze 3m
dorzuciłam jeszcze 2 kule zimozielone, ale gdzie gipsowke?zapomnialam o niej..