Zdazył zardzewiec zanim go w ziemie wbilismy ale nie sadze zeby to cos szkodzilo taka cienka blacha w kształcie prostokata i troche sily zeby ja w ziemie wbic )))
Wieczorkiem bylo tsk cieplo, ze zrobilismy sobie małe ognisko, ciekawe ile jeszcze tskich miłych wieczorow nam zostało , fajnie by bylo zeby ta jesien przyjemna byla sloneczna
U mnie bylo podobnie jak nie podlewałam to nawet zakwitnac ani za bardzo rosnac nie chciały zwłaszcza te duze a potem jak zasiliłam i podlewałam z trawnikiem to sie rozszalaly dopier
Ewelinko to kolumnowe mniejsze to nowy nabytek amrowiec juz sie przebarwia a kuliste to platan alpens globe po lewej stoja trzy a po prawej narazie 5 sztuk
Tak na szybko przy rozmowie , uwijcie dla mnie jakis wianuszek z jarzebiny bo u mnie brak w okolicy ))) a Kaska mi po lapach dała jak zerwac chciałam ))))
Wiesz ten kawalek nasadzen troche pomacoszemu traktuje , nie zasilam troche podlewam ...i radzi sobie b dobrze, moze faktycznie gdybym ja traktowala lepeij to by sie rozszalala .....trudno mi powiedziec , podobac mi sie podoba
a nie jest ekspansywna?
ja mam taką biedną po przejściach, najpierw prawie sarny mi ją wyjadły, później zarosła ją forsycja i cis, teraz ją podzieliłam i poczekam do przyszłego roku aż się dobrze ukorzeni i chciałam ją właśnie na obwódkę dać, ale słyszałam, że rośnie jak szalona
Ja sie tylko usmiechnelam lekko ))) ale u mnie coraz takie pomysly ))))) werbene sciełam bo myslałam juz sie juz wysiala Elcia ubaw miala jak jej to powiedzialam ))
hi a juz miałam pytać jakie to drewno takie szare?
nie rób sobie kłopotu ja sobie popatrzę i coś dobiorę, podoba mi się taki kolorek, ale u mnie to chyba bardziej coś w brązy muszę iść