Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

lojalna_ 11:27, 17 wrz 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Otóż nakarmiłam, tzn. powkładałam do otworów co wyryły różowe saszetki, jak to są kobiety to się na to nabiorą
Generalnie do tej pory to działało, wiadomo, że tylko na jakiś czas bo potem kolejna fala nornic, ale dobre i to
Nazwę tych saszetek muszę zobaczyć w domu bo nie pamiętam
Jolcia u Ciebie Fidek nie pozwoli na panoszenie się nornic

Dziewczyny juz sporo mi polecily, wiesz sasiadka ma tez psa a nornica w najlepsze sie pasie na rabatach
Ewkakonewka 21:35, 17 wrz 2015

malkul napisał(a)
jak znajdziesz nazwę tych rózowych saszetek to prosze wstaw u mneitnez tę nazwę- wszak kobieta jestem

Kobieto napisałam u Ciebie , a gen różowy się odzywa czasami i co zrobić
Ewkakonewka 21:43, 17 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Dziewczyny juz sporo mi polecily, wiesz sasiadka ma tez psa a nornica w najlepsze sie pasie na rabatach

A to lenisko jakiś
Jolcia Glotox Rodent Killer w saszetkacb stosuję jak nadużywają gościnności Saszetkę w dziurę, albo w ścieżkę i za kilka dni zero objawów niegrzecznych gości
Ewkakonewka 21:59, 17 wrz 2015

Melduję, że się orobiłam wreszcie i do tego widać to
Otóż:
- przy płocie przed domem posadziłam 4 Pissardi /wreszcie coś dużego posadziłam co od razu widać /,
- oddałam 7 metrów bieżących czyśćca w dobre ręce,
- i na jego miejsce posadziłam 14 żurawek czerwonych /za nic na świecie nie mogę sobie przypomnieć nazwy! ...., ale na szczęście mam zapisane na etykiecie jabłoni to jutro uzupełnię moje wyznania / i ku mojej uciesze teeeeż je widać od razu ,
- kupiłam 2 jabłonie i będę je rozpinać w ekran, ale to chyba od przyszłego roku bo puki co za małe "ramionka" mają.
Mina mojego Małego jak zobaczył, że ma jechać między gałęziami bezcenna , dobrze, że to 3 minuty drogi to jakoś zniósł
Zdjęcia jutro bo noc mnie zastała, ale pochwalić musiałam się juuuuż
Kacha123 22:27, 17 wrz 2015

Toś poszalała kobieto! To muszę jutro wpaść na foty! Z pewnością wyszło ślicznie
Malgosik 22:32, 17 wrz 2015

perowskia fajnie się wpasowała
ładny ma kolorek
amelia_b 22:48, 17 wrz 2015

Przyszłam coś ładnego pooglądać a tu nie ma, ale czytam wyżej że rewolucje były, super nie mogę się już jutra doczekaćPozdrawiam Ewciu
lojalna_ 07:04, 18 wrz 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Melduję, że się orobiłam wreszcie i do tego widać to
Otóż:
- przy płocie przed domem posadziłam 4 Pissardi /wreszcie coś dużego posadziłam co od razu widać /,
- oddałam 7 metrów bieżących czyśćca w dobre ręce,
- i na jego miejsce posadziłam 14 żurawek czerwonych /za nic na świecie nie mogę sobie przypomnieć nazwy! ...., ale na szczęście mam zapisane na etykiecie jabłoni to jutro uzupełnię moje wyznania / i ku mojej uciesze teeeeż je widać od razu ,
- kupiłam 2 jabłonie i będę je rozpinać w ekran, ale to chyba od przyszłego roku bo puki co za małe "ramionka" mają.
Mina mojego Małego jak zobaczył, że ma jechać między gałęziami bezcenna , dobrze, że to 3 minuty drogi to jakoś zniósł
Zdjęcia jutro bo noc mnie zastała, ale pochwalić musiałam się juuuuż

Ewcia ale czad ! O ktorej te foty?
leon60 07:07, 18 wrz 2015

odwaliłaś sporo roboty
Iwk4 07:21, 18 wrz 2015

To ja wpadnę później na fotki. Miłego dnia Ewa