Tam była wierzbówka bo pytałam o nią w szkółce ale nie było.
Odmiana chyba Rose Stahl ale Pani sprzedająca też nie była pewna.
A linaria od Gabrysi ma bardzo podobny kolor ale jest dużo delikatniejsza. Też jak Mira jako członek TL dostałam sadzonkę od Gabrysi i jestem bardzo ciekawa czy przetrwa zimę. Ale chyba zebrałam też nasionka a części pozwoliłam się wysiać.
Już nie mogę doczekać się wiosny i tych angielskich rabat.
Oj tego nie wiedziałam myślałam ze moje buki chorują na jesień i dlatego taki kolor.
Dla mnie nr 1 jeżeli chodzi o buki to rohan obelisk - polecam jest cudowny, piękny kolor taki buraczkowy, ciekawe liście. W moim ogrodzie pomimo tego że wole jednak drzewa zielonolistne to jest bardzo atrakcyjna odmiana
Ja tak pomyślałam że to wierzbówka ale nigdy w takim kolorze nie widziałam.
Zresztą próbowałam kiedyś przynieść zza płota ale nie udało mi się zadomowić.
Linaria? e, ja dostałam od Gabrysi i mam różową ale to chyba nie to. Sadzonki mam male zobaczymy czy przetrwają.
To znaczy czy bedzie widac ten urok. Jak jest tylko maly kawalek na te propozycje czy trawy nie zapanuja nad wszystkim i czy rosliny beda mialy miejsce. To mialam na mysli i dziekuje za odpowiedz bo Ty tylko jedna tu jestes a pytajacych masa.
Link nie wchodzi bo wkleiłaś niekompletny, urwany i dlatego nie otwiera się, kopiuj link w całości. Zdjęć nie swojego autorstwa nie można wklejać Regulamin oraz ochrona praw autorskich.
Wklej link ponownie, gdy wiesz gdzie to zdjęcie jest, skopiuj jeszcze raz.
Nie ma co deliberować, sadź buka żółtego Może wiśnia Amanogawa, jeśli chcesz kwitnące drzewo, ale buka nic nie przebije.
Napisz np. kogo szukałeś to zobaczę co pokazuje i dlaczego tak pokazuje.
Pokazuje posty innych osób, jeśli ta osoba zacytowała tę, którą szukasz. Jest też problem, bo czasem forumowicz ma nick rośliny, np. magnolia i już wtedy program nie rozpoznaje czy to osoba czy roślina.
Piękna ta kalina , jak upoluję to kupię
krzewuszki Kasia i Danusia obiecały z patyczków, a i swoje mogę spróbować rozmnożyć, a Paweł dał mi namiary na żylistki. Mam w ogrodzie dwa i chyba im dobrze bo ładnie rosną. Mam jeszcze dwie obiele( źle posadzone) , które bym mogła przesadzić w łąkę pod siatkę jako tło dla niej. Myślisz, że z brzozami dobrze będą wyglądały w łące?