Najważniejsze to aby i zimą, i latem uważać i się przygotować do wędrówki. Szczytem głupoty jest dla mnie zdobywanie jakiegoś szczytu w japonkach czy sandałkach z torebeczką na ramieniu
Ostatnio przy kontynuacji ubezpieczenia agent się pyta czy ogród też chcemy ubezpieczyć. Z czystej ciekawości zapytałam się o koszty Dla wartości ubezpieczenia 30 tyś składka wyszła 450 zł.
A ja nie lubię zimy, a jeszcze w górach to koszmar. Do tej pory pamiętam z dzieciństwa, gdy wędrowałam z rodzicami moje lęki, że się poślizgnę i spadnę
Z dzisiejszych poczynań nie ma zdjęć. Spieszyłam się przed ulewą.
Co do wiedźmy, to ja je uwielbiam i dla mnie to pozytywne określenie - kobieta, która wie
Czyżby temat różany zakończony? Dawno nie byłam u Ciebie i byłam pewna, że dalej będzie różanka na tapecie ale chyba przez te upały zaczęliście imprezować Idę szukać u której Kaśki taka impra była z poprawinami
Ładna ta jeżówka Zainteresowała mnie ta zielona hortka. Kupowałaś u swojej Pani? Na początku sezonu kupiłam jedną hortkę, która miała być Limelight a jest biała Zrobię jutro zdjęcia to zobaczysz...