No pokazałabym tylko ... ciemno już jest
Jutro idę do stomatologa po pracy ... w sobotę to wiesz ... mogę w niedzielę ale ... Ty pewnie potrzebujesz na wczoraj?
Hi hi hi ... no nie zazdroszczę Ci tego przeżycia Ale takie momenty mają swój urok ... zapadają w pamięć na długo ... a już po czasie mozna się z nich tylko śmiać
Niektórzy to dwoją sie i troją ... po kilka dni debatują a ... potem jeszcze poprawiają ... a Ty se tak wzięłaś narysowałaś i jest ... suuuper
Kwestia nasadzeń to już drugorzędna sprawa ale kształt rabat i sam pomysł extra
To sukces, będą trawki Popatrzę na relację z Gardenii, bo się nie wybieram, pokazujcie, co was tam zachwyci i wszystkich naszych, ukłony i życzenia dla eMusia
na bogato to może nie, ale trochę dokupiłam jesienią, część miałam i się nazbierało. Ciekawa jestem, czy te zeszłoroczne zakwitną?ja swoje wywaliłam już no mają nawet sporo przyrostów obok, więc jak się będą długo zbierać to zastąpię je małymi One bardzo szybko rosną uuu nie wiem czy wytrzymam tak długo, teraz już jest problem bo tulipany wyłażą, ale może faktycznie jak później będą większe to wiadomo gdzie nogę postawić. W sumie ML mam tylko 6 więc dużo roboty nie będziepytasz o trzcinnika KF? mam je od ubiegłego roku, i szału nie zrobiły, ale patrząc u innych pięknie wyglądają. Moje słabo kwitły i dodatkowo miały rdzę. Liczę, że w tym roku się poprawiądla ID wystarczyły dwa sezony bez przesadzania i tak porosły Sama aż się dziwię że dałam im tyle czasu, jedynie one i lawenda nie tknięta, a resztę przesadzam i dzielę non stop ja swoje tulipany sadziłam chyba w listopadzie, czekałam jak najpóźniej ale faktycznie dzisiaj było u mnie -5
No i Magda w temacie The Beatles nam wszystko pięknie wyjaśniła
pewnie tak oby część z tego zakwitła
Zagajnik masz już z tyłu ogrodu (Czy to już nieaktualne?)
Wielopniowe drzewo no bo wiesz czemu? ... takimi się ostatnio zachwyciłam ... a brzoza? ... bo to zapowiedź tego co pokażesz przy altanie
no to gitara, wszystko mi się podoba oprócz brzozy hihihih wolę graby jazzy albo mój buk
chyba że, chyba że.....uwaga uwaga namące....tam zrobić zagajnik brzozowy??
przegięłam?