O rany, o córce nie wiedziałam. Mam nadzieję, że z teściem wszystko dobrze.
Te krwawniki są bardzo ładne. Czy ten ciemnoróżowy to Saucy Seduction? Bardzo mi się podoba.
Musze rozejrzeć się za krwawnikami. Coraz bardziej mi się podobają
Ciekawe co to za mix będzie Chociaż przy drzewiastych to nigdy nie ma wtopy - wszystkie są piękne.
Świetnie, ze udało Ci się kupić Endless Summer. Ciężko ją dostać, bo jest duży popyt na nią ze względu na to, ze kwitnie nie tylko na pędach zeszłorocznych, jak inne hortensje, ale również na tegorocznych.
U ciebie takie rośliny jakby deszcz ich nie ruszył. U mnie nawet nie pokazuje bo jak się rozpędzi to kosi równo. Jedynie oczko się cieszy.
Stopa piekna, ale po tych deszczach niektóre mi się położyły i musiałam wiązać. Jak ja te go nie lubię. Trzeba je wsadzać tak aby miały obok siebie sztywne średniej wielkości byliny.
Najgorsze to wiązanie róże wiązać, jorty hiszac, mieczyki, lilie tysiące patyków i sznurków - widocznie źle sądzę.
Lilie, hortensje wszystko kwitnie. Piękna ta roza na ostatniej fotce przy szałwi jak się nazywa. I na drugim ta pomaranczowa
A proszę
I z innej perspektywy - właściwie częściej widzimy jest z tej strony
Ten najcieńszy badyl mam nadzieje, że zmężnieje. Tu jeszcze widać bambusik tymczasowy do naprostowania jednej gałązki
Ewa, to miłe jak ktoś doceni naszą pracę i zostawi choć mały zachwyt.To buduje i zachęca do dalszych prac, motywuje by dbać jeszcze bardziej
A Ty zaplanuj kiedyś podróż w nasze strony
Kasiu nie wszyscy mogli skorzystać z zaproszenia, bo mieli już wcześniejsze plany. Były dziewczyny z lubelszczyzny
W tamtym roku było bardziej integracyjne spotkanie, tu wszystkie już się wcześniej widziałyśmy. Koronawirusowa sytuacja też miała ograniczający wpływ na spotkanie
Ania z Uroczyska pytała o uczestniczki spotkania
Od lewej:ja, Betka( Ogród z rowem),Ania MS(Zielony zakątek z Antonówką), Marga( Ogród dla moich synków),Iwonka_D(bez wątku jeszcze), Anabuko (Dębowe zakątki) i Dominka( Zielony AZYL)
Niektórym paniom towarzyszyli mężowie(próbowali być -incognito)