Ola, nie było tego aż tak dużo: świerkowa,przy kole z obu stron i przy domu delikatnie ale w sumie darń zrywałam w dwóch miejscach a w dwóch kolejnych dokładałam
Te to akurat są tutaj od wiosny ale mam przy tarasie kulki bukszpanowe, które świetnie dają sobie radę ... bo musisz wiedzieć, że te donice wykonane są z płyty warstwowej czyli posiadają izolację 6cm z pianki poliuretanowej.
masz rację, trzeba to przemyśleć. Taras powinien w przyszłym roku się zrobić i nie wiem ile ogrodowo uda się podziałać, altanę chociaż bym chciała i zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądać.
Chcę pójść raczej w ażur-ale dach musi być kryty(koleżanka robiła poliwęglan-ale mam mieszane uczucia). Altana ma po prostu chronić także przed deszczem.
Coś w ten deseń,choć wizualnie mnie nie porywa. https://pl.pinterest.com/pin/192177109083727751/
Ciekawa dyskusja sie u Ciebie toczy na temat projektów ... choć przyznam, że myślałam, że jeszcze nie jesteś na to gotowa ... ale w sumie to dobrze, że szukasz swojego miejsca na ziemi ... będę zaglądać żeby zobaczyć na co się zdecydujesz