Oli, Nawigatorka, Malkul, KASIA, Pola, Zielona ANIA, Popcarol macham przy porannej kawie.
Mam urlop ale zaraz wzywają mnie obowiązki rodzinne wiec dzisiaj w ogrodzie ani nie posiedzę ani nie popracuje. Zreszta od rana pada .... Dobrze dla ogrodu
Lamaze
Witaj
Trawy kupuje : na targach pod Iglica ( zbiórka 9.05 o 9), Stefanogrod, Zielone Centrum, Marta Finka nasza forumowa koleżanka , która ma sklep internetowy, T.Grochowski (kupowałam na kiermaszu w Wojsławicach) i gdzie się da
Trawy rosną w mojej glinie dobrze
Macham do wszystkich zaglądajacyh i pragnę poinformować, ze dzisiaj kwadrans siedziałam na mebelkach. Zatem to juz drugi raz w sezonie, jeszcze 3 razy i plan sezonu wykonam
Tak Twoje wejscie ma ławkę to jedyne miejsce gdzie latem jest wczesnie cien i są orzeciągach umożliwiające normalne funkcjonowanie w trakcie upałów. Zamierzam tam przed południem odpoczywac i pic kawę
W donicach rosną laury wawrzynolistne, hodowane od trzech lat w tych donicach. Czegóż one nie przeszły, wichury, opuchlaki, tarczniki ale silne SOM. Za rok dostaną większe donice w nagrodę