Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Typografia ogrodu 22:25, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dajesz Tylko nie pisz, że zanieś sobie do magla albo zleć prasowanie komuś innemu...

Ja lubie prasowac
Moja codzienność - ogród Oli 22:18, 13 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Jak moj len tylko on chyba ciut sztywniejszy

Może po prostu grubszy? Tylko lniane zasłony mega drogie będą - no i to prasowanie... Jutro prawdopodobne będę w I. to może coś ogarnę
Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:15, 13 gru 2015

Do góry
Śpij dobrze
Czasem słońce czasem deszcz 22:13, 13 gru 2015

Do góry
Juz któryś raz wlaze na Twój wątek, by pooglądać ten wianek, a wpisu jeszcze nie zostawilem... To z wrażenia, bo jest genialny!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 22:06, 13 gru 2015

Do góry
Karola, mam nadzieję, że wszytko dobrze się ułoży Atmosfera musi się kiedyś oczyścić i mam nadzieje, że będzie to załatwione w najbardziej elegancki sposób - tylko Ty i on... Czytam powyzsze wpisy i przypomniało mi się, że jak moi rodzice się rozwodzili i ojciec wysłał na mnie kuratora to miałem takie katharsis, że pani aż sama wniosek o ograniczenie praw rodzicielskich złożyła Po 5 latach mnie to śmieszy, zwłaszcza patrząc na moją obecną sytuację, ale chyba lepiej zrobić nie mógł, że mi taką rozmowę zafundował Na początku słowa będą boleć, ale potem będą działać jak lekarstwo...
Co z tym ogródeczkiem począć 21:49, 13 gru 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Dziewczyny Kasiula była pierwsza
SORY TAKI MAMY KLIMAT
Miałam trójkę w totka

KASIU DLA CIEBIE ,ALE WYBACZ RÓŻOWYCH NIE BYŁO

Hahahha, Ewka Aj laf ju!
Typografia ogrodu 21:40, 13 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ja dam rade

Dajesz Tylko nie pisz, że zanieś sobie do magla albo zleć prasowanie komuś innemu...
Coś jeszcze, coś więcej... 21:35, 13 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Ja właśnie w minionym tygodniu grzałam w południe z pracy do domu żeby to sprawdzić....żelazko.....było oczywiście wyłączone ale nie wysiedziała bym spokojnie do 17 gdybym nie sprawdziła.
To już kolejny raz...kiedyś w Sylwestra wracałam z połowy drogi do znajomych....40 km wte i wewte.....ale na toast noworoczny do nich zdążyłam jeszcze.

Ale ci się Sebek wąs rzucił, fiu, fiu.....i to od razu siwy

Ja się kilka razy wracałem z uczelni, by sprawdzić, czy mieszkanie zamknąłem albo wodę lub gaz zakręcilem... Mózg to takie dziwne urządzenie, które zawsze pamięta, żeby zamknąć drzwi, ale zawsze zapomina czy je rzeczywiście zamknęło
Coś jeszcze, coś więcej... 21:32, 13 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Przeczytaj wpis Szymona Majewskiego na Fb

Jak mogłam takie piękne ozdoby przegapić! Świetne te szarości u Ciebie z czerwienią i bielą!

Cofam wszystko co powiedziałam nt koleżanki

Przeczytałem... Co za tępa dzida...

Dobrze, że wycofanie mamy na piśmie
Coś jeszcze, coś więcej... 21:31, 13 gru 2015

Do góry
justi napisał(a)

Choinka piękna, oczywiście diamenty nr 1. I ta bombka, którą zacytowałam też świetna. Dziekuję, że pamiętałeś.
Ducha świąt i u mnie nie ma to wszystko przez tą pogodę.

O przepraszam, u mnie dziś padało Co prawda deszcz, ale zawsze coś
Coś jeszcze, coś więcej... 21:30, 13 gru 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Bo bombki należy kupować w lato, bezpośrednio z fabryki bombek. Ja za moje duże rozmiary figurek musiałabym zapłacić fortunę, bo mam kilkanaście, które w sezonie są po 60-100 zł za sztukę.

Do takich bombek to ja chyba jeszcze nie dojrzałem, a mój portfel tym bardziej... Może kiedyś?
Coś jeszcze, coś więcej... 21:29, 13 gru 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
W Casto tak samo jak Iwonka pisze Wszystkie markety chyba tak robią.
Chyba były miedziane. Ja też pooglądałam i zrezygnowałam z zakupów. Planowałam wymienić całą dekorację. Chciałam na biało ubrać, ale po oszacowaniu kosztów suma zawrotna wyszła i zostaje przy złocie.
Twoja choinka cudna Ja chyba za tydzień ubiorę.

Mega późno
Coś jeszcze, coś więcej... 21:28, 13 gru 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
tez praktykuję żywą ...jodełkę zwykle kupuję ...bo się nie sypie ...sztuczną przed dom wystawiam

A to ja odwrotnie Żywego świerka podświetliłem
Coś jeszcze, coś więcej... 21:26, 13 gru 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Sebek, wczoraj byłam w Obi. Zawrót głowy z bombkami i ozdobami. Turkus był, a jakże w połączeniu ze srebrem na stoisku. Fajną świąteczną aranżację mieli. Kilka stołów, a na nich połączenie w dwóch kolorach struktur i faktur. Każdy stół w innym stylu udekorowany. Nie wiedziałabym, co wybrać. Szukałam ozdób w kolorze miedzi. Chciałam dodać w tym roku do mojego srebra i bieli. Nie było. Ale turkusy, czerwienie, blady róż, złoto, srebro, biel, kryształki ... Aniołki, domki, jelonki, krasnale, dzwonki, ... oczy mi się śmiały, jak u małego dziecka.
Chyba jakiś dekorator robił aranżację.
Tylko ceny ...
Kilka rzeczy wzięłam do ręki, sprawdziłam w czytniku cenę i odłożyłam...
Za rok sobie kupię, albo na wyprzedaży, jak radzisz. To dobry pomysł.

Ja niemal wszytko mam z wyprzedaży... Sales victim o sobie mówię
Coś jeszcze, coś więcej... 21:25, 13 gru 2015

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Sztuczną miałam i wywaliłam, Żadna atrakcja, co roku ta sama. Nawet zmiana kolorystyki niewiele zmienia.
Innym nie odradzam, ale u siebie żywą wsadzam.

Twoje kolory choinkowe odbiegają od kanonu : czerwień i złoto!
Miłego dnia!

Dlatego co roku ubieram swoją inaczej, by się mi nie znudziła
Miłego wieczoru
Coś jeszcze, coś więcej... 21:23, 13 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
choinka pierwsza klasa!
Ja zwolenniczka żywych choinek, spadające igły też tego nie zmienią.
A mi się gwiazdy na zasłonie podobają.

Mi też Wg mnie to udało mi się najlepiej
Coś jeszcze, coś więcej... 21:22, 13 gru 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Sebek, zapraszam do mnie. Mam pierwszą miniaturową, żywa choinkę w kuchni na parapecie.

Byłem, widziałem
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 21:13, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja w tym roku nic nie okrywam, nawet róż Niech się dzieje co się chce Cudny ten berberys!

Ja zakopczykowałam róże i zawinęłam w agro klony palmowe oraz hortensję omszałą, a także nowo sadzone magnolie : Genie i Piruette
Coś jeszcze, coś więcej... 20:46, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Żelazko na gazie zostawiłam!

Ja właśnie w minionym tygodniu grzałam w południe z pracy do domu żeby to sprawdzić....żelazko.....było oczywiście wyłączone ale nie wysiedziała bym spokojnie do 17 gdybym nie sprawdziła.
To już kolejny raz...kiedyś w Sylwestra wracałam z połowy drogi do znajomych....40 km wte i wewte.....ale na toast noworoczny do nich zdążyłam jeszcze.

Ale ci się Sebek wąs rzucił, fiu, fiu.....i to od razu siwy
Coś jeszcze, coś więcej... 19:43, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Prawnik na aplikacji to wolę nie podpaść
Tutaj som zdjęcia

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6277-cos-jeszcze-cos-wiecej?page=37
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6277-cos-jeszcze-cos-wiecej?page=31

Maffashion? Nie jestem followersem, wiec nie wiem co z jej włosami... A po ostatniej edycji Top Model prawie w ogóle nie włączam TV

Przeczytaj wpis Szymona Majewskiego na Fb

Jak mogłam takie piękne ozdoby przegapić! Świetne te szarości u Ciebie z czerwienią i bielą!

Cofam wszystko co powiedziałam nt koleżanki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies