Te co teraz kupujesz są ze szklarni, a takie są na giełdzie- one wymagają zahartowania.Wcześniej gdybyś kupiła to by już się przyzwyczaiły. Trochę je przymrozi, oklapną nieco, ale w przyszłym roku to już będą ok.
Mira, jeszcze dodam, że zaczęłam nagrywać nowy odcinek z fajnym ogrodem. Mega nowoczesnym cztery elementy wodne w tym jeden z czterema wylewkami i wielki prostokątny staw, szklana ściana wodan, dwa lustra. Liczę że hejtu pod odcinkiem nie będzie i siem spodoba rzeźba na wodzie I wszystko inne, co tam zrobiliśmy
Kobieta-rzeźba nie wypaliła, miejscowy rzeźbiarz nie za bardzo to wykonał, więc będzie nie-kobieta, a abstrakcja jakaś.
Zakątek z ławką, przy cichej ścianie wodnej, jest moim ulubionym i tutaj spędzam czas na kawie Posiedzieć lubię, bo miło i przytulnie jest. I nie tylko kawę, obiad też mi się zdarza na kolanie tutaj zjeść, a i sąsiadka na papieroska wpada, to siadam od strony wiatru, żeby dym na mnie nie leciał
Oczywiście, popieram, zrób własny wątek, będzie wszystko po kolei. I zgadzam się z tobą że kompleksowo trzeba patrzeć na cały ogród,a nie tylko na wyrywkowe rabaty.
Nie będzie kłopotu z wyszukaniem wszystkiego.
Żebyś Ty wiedziała jak mnie się czasem nie chce, ale najtrudniej zacząć Jak już zacznę to ani się człowiek obejrzy i już zrobione A jak mi się już bardzo trudno zebrać do roboty bo motywacji brak to organizuję spotkanie ze znajomymi i już jest power do działania bo ogród trzeba sprzątnąć przed odwiedzinami. a po spotkaniu to już pełne baterie naładowane do dalszego działania
Właśnie przeżyłam mały szok. W telewizji pokazują hodowlę ślimaków w szklarni.....na śluz dla salonów kosmetycznych...kurcze to jakiś ślimaczy raj jest
Może zamiast te nasze unicestwiać to handlować nimi trzeba