Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Typografia ogrodu 19:37, 13 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Asiu u mnie przez kilka lat na moim drewniany stole były tylko dwa białe bieżniki. Po kilku latach stół mi sie opatrzył i zamarzył mi sie lniany biały obrus z mereżka
Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki ale u ciebie stol soute pinterestowo bedzie najwspanialszy. Więc bez obaw, babcia przywknie. Moja mama (zapewne w eiku Twojej babci) przywykła do braku firanek i stołu obrusu z tworzywa sztucznego

Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa wiem, ze magiel jest pas ale dla mnie obrusy i pościel musza byc wprost z magla

Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....

Szare serwetki tez mam.piekne w jodelke ale tylko 6 sztuk a gosci 12.
Zdziwie Cie babcia ma 93 lata i charakter jak brzytwa nie mam absolutnie zwyczaju robienia czegos pod kogos.ale znam babcie...
Dzis lawirowalam z talezami,serwetkami dekoracjami i biezniki chyba zostana.tylko takerze dam inne niz dotychczasowe szare.bo to chyba w nich jest problem a nie w bieznikach.ten les super do betonow pasuje.
A co do prasowania to raz albo dwa razy w roku dam rade
Typografia ogrodu 19:12, 13 gru 2015

Do góry
Asiu u mnie przez kilka lat na moim drewniany stole były tylko dwa białe bieżniki. Po kilku latach stół mi sie opatrzył i zamarzył mi sie lniany biały obrus z mereżka
Skoro szary nie pasuje zrób szare serwetki, będą swietne i do tgo dwa białe waskie bieżniki ale u ciebie stol soute pinterestowo bedzie najwspanialszy. Więc bez obaw, babcia przywknie. Moja mama (zapewne w eiku Twojej babci) przywykła do braku firanek i stołu obrusu z tworzywa sztucznego

Sebek współczesne kobiety na lniane obrusy maja pralnie i magiel 5seac. Ileż taki bieżnik moze ważyć? A wyprasowany i wymaglowany jak brzytwa wiem, ze magiel jest pas ale dla mnie obrusy i pościel musza byc wprost z magla

Podaj prosze namiary na prive gdzie kupiłas ten len, moze sobie zasłony do sypialni uszyje....
Moja codzienność - ogród Oli 18:44, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Dziewczyny, chyba Was zawiodę, to te najtańsze firanki lill
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/10070262/

Juz kilka kompletów przerobiłem, a te o dziwo układają się najlepiej ze wszystkich, wygladaja bardzo lekko i ich cena jest po prostu śmieszna Na początku miały służyć jako zasłony, ale po kupnie doczytałem, że poliestru nie zafarbujesz...

Co do zasłon... Sam szukam i w I. są albo drogie albo zbyt mainstreamowe

cena rzeczywiście śmieszna ja szukam czegoś takiego mniej więcej https://pl.pinterest.com/pin/551550285595139365/
Życie w wiejskim ogrodzie 16:46, 13 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Cieszę się, że to sen Cię pochłonął, bo już się bałam, że nasze teksty Cię wystraszyły

Ale zobacz jakie masz wsparcie: Waldek, Sebek, Łukasz

Mnie ? ... gdzie tam
Kasiu padłem po wyczerpującym dniu tamtego wieczoru
Widziałem że Panowie godnie dotrzymywali Wam towarzystwa
Typografia ogrodu 16:27, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Lnianego obrusa bym nie zniósł, a raczej jego prasowania...

Ja dam rade
Szałwie czy lawendy? 16:12, 13 gru 2015

Do góry
Cudne ozdoby! Ranking domów fajny, ale mogę szczerze stwierdzić, że Polska kryje lepsze perełki
Coś jeszcze, coś więcej... 15:33, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Choinka piękna, oczywiście diamenty nr 1. I ta bombka, którą zacytowałam też świetna. Dziekuję, że pamiętałeś.
Ducha świąt i u mnie nie ma to wszystko przez tą pogodę.
Ogród w Alei Lipowej... 15:28, 13 gru 2015

Do góry
Sebek, ale ja jestem ślepa dopiero dziś zobaczyłąm Twój wpis, a przecież wczoraj byłam na forum. Zaćma jakaś. Idę zatem do Ciebie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 14:49, 13 gru 2015

Do góry
Ja w tym roku nic nie okrywam, nawet róż Niech się dzieje co się chce Cudny ten berberys!
Ogródek Iwony 14:22, 13 gru 2015
Do góry
Iwk4 napisał(a)
Hi, hi, ty u mnie Sebek, ja u Ciebie. Tak, mam nowe, tylko M się nie połapał
Wszędzie staram się wymieniać na te z przelotkami. Bardzo je lubię. A że mam już na kilku oknach, to M nawet się nie połapał, czy to z innego okna przewieszone, czy nowe

A e-Muś podczytuje forum?

Szkoda,że ten śnieg na krótką chwilę,zima powinna być zimą...
Do raju daleko - u Ewy 13:02, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeśli mają stać tu gdzie są to ja bym już do nich nic nie dał Świetnie się odbijają!

Mi też się podobają te odbicia - to na stole Te z błyszczącego sznurka może takie zostawię, ale te jutowe ozdobię. Jutro będę prowadziła warsztaty - zobaczę co zostanie dla mnie
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 12:42, 13 gru 2015

Do góry
Aż sobie screenshoty zrobiłem i rzucę koleżance wyzwanie, bomba tez takie bombki robi Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - niesamowite są
Moja codzienność - ogród Oli 12:25, 13 gru 2015

Do góry
Dziewczyny, chyba Was zawiodę, to te najtańsze firanki lill
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/10070262/

Juz kilka kompletów przerobiłem, a te o dziwo układają się najlepiej ze wszystkich, wygladaja bardzo lekko i ich cena jest po prostu śmieszna Na początku miały służyć jako zasłony, ale po kupnie doczytałem, że poliestru nie zafarbujesz...

Co do zasłon... Sam szukam i w I. są albo drogie albo zbyt mainstreamowe
Rododendronowy ogród II. 12:17, 13 gru 2015

Do góry
Tego mi było trzeba! Świetne zdjęcia i do tego ta soczysta zieleń!
Ogródek Iwony 12:13, 13 gru 2015

Do góry
Hi, hi, ty u mnie Sebek, ja u Ciebie. Tak, mam nowe, tylko M się nie połapał
Wszędzie staram się wymieniać na te z przelotkami. Bardzo je lubię. A że mam już na kilku oknach, to M nawet się nie połapał, czy to z innego okna przewieszone, czy nowe
Coś jeszcze, coś więcej... 12:10, 13 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak pomyślę ile się nachodziłem za tymi turkusowymi bombkami to aż się dziwię, że się mi chciało A jak załatwiłem bombki to pani mi jeszcze musiała ściągać na zamówienie wstążkę w tym kolorze

Sebek, wczoraj byłam w Obi. Zawrót głowy z bombkami i ozdobami. Turkus był, a jakże w połączeniu ze srebrem na stoisku. Fajną świąteczną aranżację mieli. Kilka stołów, a na nich połączenie w dwóch kolorach struktur i faktur. Każdy stół w innym stylu udekorowany. Nie wiedziałabym, co wybrać. Szukałam ozdób w kolorze miedzi. Chciałam dodać w tym roku do mojego srebra i bieli. Nie było. Ale turkusy, czerwienie, blady róż, złoto, srebro, biel, kryształki ... Aniołki, domki, jelonki, krasnale, dzwonki, ... oczy mi się śmiały, jak u małego dziecka.
Chyba jakiś dekorator robił aranżację.
Tylko ceny ...
Kilka rzeczy wzięłam do ręki, sprawdziłam w czytniku cenę i odłożyłam...
Za rok sobie kupię, albo na wyprzedaży, jak radzisz. To dobry pomysł.
Typografia ogrodu 12:10, 13 gru 2015

Do góry
Lnianego obrusa bym nie zniósł, a raczej jego prasowania...
Ogródek Iwony 12:06, 13 gru 2015

Do góry
Śnieg, nie wierzę!

Tez masz nowe firanki?
Coś jeszcze, coś więcej... 11:18, 13 gru 2015

Do góry
Sebek, zapraszam do mnie. Mam pierwszą miniaturową, żywa choinkę w kuchni na parapecie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies