Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 12:56, 13 gru 2015

Z moim M tak łatwo nie jest. On wszystko zauważa. Tylko czasem się nie przyznaje, a mi z tym dobrze jest.
Dlatego się zastanawiam, czy nie zauważył, czy tylko udaje. Ale pytać się nie będę
inag 13:04, 13 gru 2015

Masz racje lepiej nie drażnić
14:22, 13 gru 2015
Iwk4 napisał(a)
Hi, hi, ty u mnie Sebek, ja u Ciebie. Tak, mam nowe, tylko M się nie połapał
Wszędzie staram się wymieniać na te z przelotkami. Bardzo je lubię. A że mam już na kilku oknach, to M nawet się nie połapał, czy to z innego okna przewieszone, czy nowe

A e-Muś podczytuje forum?

Szkoda,że ten śnieg na krótką chwilę,zima powinna być zimą...
Iwk4 14:40, 13 gru 2015

Aniu, zima powinna być biała. Rok temu napadało w Boże Narodzenie. Pięknie napadało i do Nowego Roku było biało. Prawdziwe białe święta były. I rodzinne i sąsiedzkie. Bo jak napadało, to linie energetyczne zerwało. Siedzieliśmy rodzinnie przy świecach, jadło było gotowe, telewizora i komputerów nikt nie używał przez brak prądu, więc siedzieliśmy i kolędy śpiewaliśmy. A w kościele były też kolędy przy świecach.
Kuchenkę mam na prąd, to wodę do kawy od sąsiadów pożyczaliśmy.
Fajne były takie białe święta.
Jeden dzień wszyscy u Zbyszka siostry wieczorem się spotkaliśmy. 30 osób raptem. A drugie święto u jego brata. Też nas była spora gromadka.
Tak mi się przypomniało, jak dziś zaczęło padać.
polinka 15:08, 13 gru 2015

Piękne wspomnienia i takie ciepło od nich bije. W tym zagonionym świecie, w którym nie wyobrażamy sobie normalnie funkcjonować bez prądu można powiedzieć, że skutki mokrego śniegu były dla Was najpiękniejszym prezentem świątecznym. Mieliście siebie nawzajem!

Śniegu szczerze zazdroszczę
leon60 18:28, 13 gru 2015

inag napisał(a)
Haha Mój też by się nie połapał Kocham to w nim

fajnie masz mój widzi zawsze to co nie trzeba

Iwonko piękne bombeczki podziwiam zdolne łapki i wspomnienia, które na zawsze pozostają dla takich chwil warto żyć
Buziaki
Napia 23:01, 13 gru 2015

U Ciebie śnieg? U mnie tylko deszcz i wiatr, a na święta biel byłaby miłą niespodzianką
Ślicznie wyglądają czerwone akcenty w ogrodzie i domu Bombki przeurocze
polinka 08:28, 14 gru 2015

Rudolf wycięty?
Margo 10:21, 14 gru 2015

Wczoraj widziałam auta zaśnieżone i zastanawiałam się skąd przyjechały U nas za to lało na całego, a my w tym deszczu choinkę kupowaliśmy
ren133 10:57, 14 gru 2015

Iwk4 napisał(a)
Wczoraj u Madżenki widziałam fajną inspirację i DIY na choinki elfa. Cyprysiki związane jak w czapki krasnoludków.
Czapki elfów
Nawigatorka podesłała fajny link, który kopiuję. A jak znajdę czas, moze zrobię takie choineczki. Gałązki zielone czekają na tarasie na inspirację.
Instrukcja krok po kroku

Iwonko
Też mi się te pomysł spodobał
Jak planujesz wykonać taką choinkę? ... bo ja też o tym myślę tylko dumam jak się do tego zabrać?