Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:02, 24 kwi 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko ja mówiłam o pełnych tulipanach, inne nie strajkują

Aniu te małe pełne to własnie pełne Peach Bloosom.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:01, 24 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Zazdroszczę działania tabletek. Na mnie heviran już nie działa...Chyba, że masz coś innego??

To samo tylko pod inna nazwa...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:00, 24 kwi 2015

Do góry
martaibartek napisał(a)
Marzenka a czy ty coś robiłaś ze swoją stipą po zimie?
Ścisnałaś? Wyczesywałaś?

Piękne zdjęcia, kiku zachwyca, bukszpanowe kulki+ berberysowe kulki moje ulubione

Scięłam 15 cm nad ziemią
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:00, 23 kwi 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Kiku koniecznie gdzieś muszę upchnąć. Tak nią czarujesz razem z Anią.
Tulipany mniejsze czy nie i tak zachwycają.
Czekamy zatem na sobotę i oooogrom zdjęć

Nom a teraz uciekam bo mam do przeczytania pocztę z dwóch dni... obym przed 24 skończyła...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:00, 23 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
genialnie wygladaja

Ensata kiedy ja Wasze wątki nadrobię
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:59, 23 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ładne wiosenne kolorki

Przyjechały meble z allegro, takie jak Twoje metalowe ramy sa ok, tylko poduchy mogłyby być lepszej jakosci. Musze uszyć pokrowce

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:58, 23 kwi 2015

Do góry
Magnolia z grabami

W tym roku skupiam się na prostowaniu krzywych grabów
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:57, 23 kwi 2015

Do góry
Odnośnie dyskusji o tulipanach w drugim sezonie u mnie wyłążą . Tylko strasznie sucho, wiec moga byc kwiaty mniejsze a ja ogrodu z premedytacją nie podlewam.... Tylko trawnik, który spaliłam nawozem raz w tygodniu podlewam

i tegoroczne pomieszane z ubiegłorocznymi

Stipa zaczyna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:54, 23 kwi 2015

Do góry
Za trud oczekiwania kilka fotek. Na więcej musicie do soboty poczekać

Kiku się zapomponikowała

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:46, 23 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Muszę doczytać, co Wy chcecie, ale...mam deski kompozytowe firmie i do domu się nie zdecydowałam, nie bez powodu mówią na nie gofrownica Rozgrzewają się prawie do czerwoności. Chyba , że nie na taras, to co innego. Ale tak, bosą stopą nie przejdziesz. No chyba, że fakirem ktoś był w poprzednim wcieleniu, to i owszem

A chodziłaś kiedys po gorącej terakocie ?
Zatem drewno to najlepszy wybor
Ogród wśród pól i wiatrów 19:44, 23 kwi 2015

Do góry
Jola hortensje i trawy to żelazny zestaw ogrodowiskowy, sadż w ciemno.
Trzmielina na obwódkę to piekny pomysł, ale potrzeba tam coś zima o duzych liściach. Moze dosadż rh?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:40, 23 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Ja mam kocimiętkę formowaną w kulę, nic mi się nie pokłada, no może powieki ale to już wiek. Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać

Nie powstrzymuj sie kochana Nie mam kocimietki więc pisz do woli. Z niebieskich mam lawendę, szalwie i perowskie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:39, 23 kwi 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Bosko to wyglada

Patrze na te moje grabusie i sie zastanawiam kiedy na ludzi wyrosna

Za dwa sezony bedą z nich ludzie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:38, 23 kwi 2015

Do góry
katiaxx napisał(a)
Marzenko - masz świecznicę ?

Mam świecznice, bordową. Miałam ja przesadzić ale chyba zrobie to dopiero jesienia, bo na arzie nie chce mi sie robic rewolucji
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:36, 23 kwi 2015

Do góry
noemi napisał(a)
U mnie taka sama sytuacja, z perovskią, z 3 żyją 2 , a i tą 3 nie ruszam , może ruszy …

Marzenko , piję herbatkę z czystka , dopiero tydzień , ale ponoć pomaga na wirusa opryszczki , zamiast herbatki pij nie jest tragiczna w smaku

Jesli wyeliminuje stres nie bede miała opryszczki...
Pracuje nad sobą, znaczy sie głowa i wierze w chemie po przyjęciu tabletek nawet największy bąbel w jeden dzien sie zmniejsza i zasycha....
Ogród z łezką II 19:32, 23 kwi 2015

Do góry
Kasiu miedzy buksy mizesz kaźda niska trawkę wsadzic. Takie ktore zima widac to wszelkiego rodzaju carexy, ja uwielbiam hakone (chyba aureola wytrzyma słońce) ale zima ich nie widac, bo usychają . Za to w sezonie to przepiekna kompozycja
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:30, 23 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Marzenko obejrzałam Twoją wizytówkę po raz enty i zauważyłam, że masz Budleję Dawida, proszę napisz czy ją czymś nawozisz, bo ja przez ostatnie dwa lata swoim jednym krzaczkiem niekoniecznie opiekowałam się, oprócz wiosennego przycięcia prawie przy samej ziemi, efekt taki był, że budleja była małym krzaczkiem z kilkoma gałązkami i może 3 kwiatami. Bardzo chciałabym, aby moja była tak piękna i dorodna, jak Twoja, co mam zrobić?

Aniu budleje nawoże dokładnie tak jak cały ogród, wiosna azofoska, potem florovitem granulowanym lub w płynie, łacznie 3x w sezonie.
Budleje u mnie wyrosly olbrzymie bo niaml nie wymarzły po dwoch zimach i mało je przycięlam . Ostatniecznie z powodu niezadowolenia sasiadow, ze im zarastały thuje wykopałam i oddałam w dobre rece. Jesli kiedys wrócą do mojego ogrodu to w wersji miniaturowej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:27, 23 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Co do czystka to rzeczywiście pomaga na wszystko, ponoć też na opryszczkę. Ja piję co dzień wieczorem małymi łyczkami-tak zalecają. A nawet nieźle smakuje z cytryną. Polecam!
Marzenko co Ty robisz ze stokrotkami, które wysadzasz z donic? Wyrzucasz je czy przenosisz do gruntu, bo to jest mój odwieczny problem, co z nimi począć?

Aniu wyrzucam, rzekomo to rosliny dwuletnie ale nigdy nie sprawdzałam , pod koniec sezonu liscie są brzydkie, to wątpliwa ozdoba ogrodu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:21, 23 kwi 2015

Do góry
Uff Karolina udało sie
Zatem jest szansa na odzyskanie naszej zainwestowanej kasy
A szkoda bo miały byc kwadraty u mnie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:06, 23 kwi 2015

Do góry
Moi drodzy potzebuje z Karoliną sprzedać 5 kostek cisowych o wymiarach ok 80x80
Wczoraj nie dałam rady ich zabrac do osobówki z okolic Żyrardowa. Nawet jedna sztuka sie nie zmieściła do mojego auta. Prosze o pomoc, bo z Karliona zainwestowaliśmy 90 zł, cisy zostały wykopana a na ich odbior potrzebny bus (Kangu za małe) Są naprawde wielkie, moze ktos potzebuję wielkie kwadraty cisowe lub zwyoplot o długiści nie la 4 M. Warto za cene 200 zł. Ja niestey nie dałam rady ich zapakować.
Karolina prosze wklej zdjecia

Zmykam bo mam straszny młyn....

Kocimietki nie mam, ma bardzo duze ilosci Wieloszka wiec ja pytajcie.
Perovskie spoko ruszaja bardoz nierowno i bardzo pozno niektore sztuki, ale zawsze żyja.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies