Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

malgorzata_s... 17:26, 23 kwi 2015

Kindzia napisał(a)

Małgoś, po obu stronach pagody będą po dwie (parzyście) Larissy, przed kulaskami. Muszę wysadzić tojady, odętki i rozchodniki. Znaczy się...na zięcia liczę

No pacz a Kasia nieparzyście buksy posadziła Lariska śliczna
Kindzia 17:27, 23 kwi 2015

Milka napisał(a)

Raczej kwitnie, może na podlewaniu się skupił

Sirota...
Kindzia 17:29, 23 kwi 2015

Milka napisał(a)

Tam moją mogłam posłać chyba jednak lubi, mój intelektualista, , z reszta na bakier, ale tez nie narzekam, ma swoje plusy

Każdemu co innego pasuje i dobrze
Za to na samochodach się nie zna zupełnie, co jest dla mnie nowością. U nas każdy facet to spec od techniki. Ale zięć to humanista.
Kindzia 17:31, 23 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No pacz a Kasia nieparzyście buksy posadziła Lariska śliczna

Bo jej się przez przypadek tak zdarzyło Kroki se źle wymierzyła

Na Larissy chorowałam od czasu jak je u Alinki zobaczyłam. Jeszcze jedną miłość mam...Giardinę...ale tej to już na teraz zupełnie nie wiem gdzie...jakiś trejaż chyba trzeba...
Madzenka 19:32, 23 kwi 2015

Kasiu miedzy buksy mizesz kaźda niska trawkę wsadzic. Takie ktore zima widac to wszelkiego rodzaju carexy, ja uwielbiam hakone (chyba aureola wytrzyma słońce) ale zima ich nie widac, bo usychają . Za to w sezonie to przepiekna kompozycja
Rench 20:26, 23 kwi 2015

Fajowa ta rabata,ja nie potrafię żadnych dekoracji wypatrzeć, ale co to jest ten kaczok ?
anna_g 21:04, 23 kwi 2015

Kindzia napisał(a)
Wyobraźcie sobie...M przyjechał z podlewania, pytam czy magnolia się rozwinęła...a on mi na to, że nie zauważył !!! Nie mam pytań...

Oj tam oj tam... Mój eM na takie pytanko by odpowiedział "a to my mamy takie coś w ogrodzie? a gdzie? " Więc spoko - Ryszard jest super

Viola 22:17, 23 kwi 2015

Kindzia napisał(a)

To ja swojego pochwalić tu muszę Wszystkie róże mam posadzone przez zięcia, sporo bylin też posadził. Z Madzią całą skarpę wysadzali i sadzili na nowo po brukowaniu. Często lata z konewką i nawozi Na jesieni już mi się pytał kiedy salonową będziemy wysadzać i sadzić na nowo. Czekamy aż małe buksiki się zbiorą...albo i nie...

Pozazdrościć takiego ziecia
paniprzyroda 22:27, 23 kwi 2015

Taki zięć to skarb i jakie buksikowe rewolucje
Kindzia 08:22, 24 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Kasiu miedzy buksy mizesz kaźda niska trawkę wsadzic. Takie ktore zima widac to wszelkiego rodzaju carexy, ja uwielbiam hakone (chyba aureola wytrzyma słońce) ale zima ich nie widac, bo usychają . Za to w sezonie to przepiekna kompozycja

Muszę o Aureolę dopytać, może da radę, carexy przejrzeć. Coś wybiorę. Dziękuję Marzenko