W nastepnej kolejnosci chce odratowac trawnik, wiem ze ciut pozno ale wczeniej nie mialam czasu przez prace. Dam rade.
Wiecie gdzie mozna dostac ladne miskanty Adagio? Najlepiej blisko Krakowa
Chciałam spytać o ślimaki pod szkłem ale widzę, że już odpowiedziałaś - swoje co rano oglądam
Najmniej ślimaków powinno być gdy wkoło goła ziemia, nie chce im się wtedy chodzić tak daleko - czytałam, że robisz pułapki z deseczek, ja z kartonów. Kilka ropuch niechcący wykopałam z innych rabat - przeflancowałam je w okolice warzywnika
miło widzieć w moim ogrodzie okruszki Twoich widoków: drżączka, koral
U mnie narazie coś takiego po 12 dniach od wysiania, zdjęcia z daleka, gdy spojrzę bliżej trawa wszędzie kielkuje ale obawiam się czy nie będę musiał zrobić lekkich dosiewek po ulewie - możliwe że część nasion wypłakana, ale to chyba za wczesnie. Trawa z iławy. Mam to szczęście że u nas pada cały czas na przemian z sloncem. W mojej mieszance nasiona najpozniej będą kielkowac ok 3 tygodnia od wysiania. Kiedy kosić? Trawa nierowno wzrasta, kiedy dosiac jeśli będzie taka potrzeba?
dopiero niedawno wpadłam na pomysł wsadzenia red barona między rośliny, przy okazji przerabiania sporej rabaty
Eddie to bardzo szczęśliwy pies
podwyższona rabata zachwycająca
zazdroszczę tym u których krwawniki ładnie rosną - moje odmianowe przed laty padły za to zaczęły rozłazić mi się takie zwykłe białe w trawniku
Nie zazdroszczę za to remontu ale nadzieja na poprawę zawsze napawa optymizmem
Jakość zdjęć pogarsza się po wgraniu na serwer, nie chcę nawet myśleć jakim obciążenie dla Ogrodowiska jest przyjęcie takiem masy zdjęć jakimi się raczymy
na szczytach walka o przewodnictwo , prawowity osłabiony cokolwiek a inne wilki już czają się, chyba jednego muszę wspomóc resztę wyciąć bo będzie bałagan (serbski Pendula tak rozrabia)