Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 14:24, 28 sie 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Kasia, zgadzam się z Tobą, jak ja bym chciała żeby każdy miał tak piekne ogrody jak wy prezentujecie na ogrodowisku, od razu przyjemniej by nam sie w tych naszych Małych Ojczynzach żyło.
Mnie taki bałagan u ludzi denerwuje, a najbardziej jak coś robisz w ogródku u siebie, to komentrze sąsiadów, bo po ci to robić i tak masz ładnie.Przecież ogrodnik tak ma, przynajmniej ja, że ciągle bym coś przesadzała, dosadzała, od nowa zmieniała...Przy ogrodowisku to jak walka z wiatrakami, tyle tu ładnych, zjawiskowych,różnorodnych ogrodów..no i przede wszystkim zadbanych...tak jak Joli ogród. Podziwiam i życzę oby tak dalej

Amen zapraszam czesciej kiedy watek zakładasz?
Lawendowy zawrót głowy 14:17, 28 sie 2015

Do góry
eda napisał(a)

Nieziemski widok końcowy widzisz jak sobie poradziłaś a tak się bałaś pamiętasz że Ci się nie uda no super i z Twoim smakiem przepięknie

Edziu z Wami to i taki borok jak ja ogrod zrobi ))
Lawendowy zawrót głowy 14:10, 28 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

I bardzo dobrze, że zrobiłaś zdjęcia z balkonu, jak zobaczyłam ile wpisów do przeczytania, to byłam pewna, że pojawiło się coś extra - nie myliłam się!

Milena dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawia, ja również

Ps. Z wyjazdami jesteśmy na półmetku.

Fajny miałas pomysł jak zawsze zreszta
Lawendowy zawrót głowy 14:01, 28 sie 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Od początku nie byłem na bieżąco, bo nie znałem twojego wątku później trochę nadrabialem i widziałem jak się zmieniało otoczenie. Wstawiłaś zdjęcia i się wszystko przypomniało. Pewnie nieraz sobie myślisz ile pracy w to włożyłam, te 200t ziemi, tyle dołków pod rośliny. Powiem Ci ze było warto i sama dobrze o tym wiesz. A goście mogą się tylko zachwycać pięknymi zakątkami.

PS. Co ty będziesz robiła dalej to nie mam pojecia, bo wszystko tak pięknie się komponuje.

Mateusz przeciez ja mam jeszcze gołe rabatki , roboty full , ))) pierwszy raz mnie na wspominki wzielo, 5 sierpnia minał rok jak jestem na ogrodowisku ...czas leci robota goni pozdrawiam i dzieki
Lawendowy zawrót głowy 13:58, 28 sie 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Jolu napisz mi proszę Cię jak nazywa się Twoja trawa na trawniku, jest przepiękna, zawsze mogę dosiać u siebie, bo moja ma małe puste placki.

Dorotko to jest Atol ()
Lawendowy zawrót głowy 13:57, 28 sie 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Ślicznie prezentuje się Twój ogród Możesz być z siebie dumna

Dzieki bardzo , mobilizuja takie komentarze
Lawendowy zawrót głowy 13:52, 28 sie 2015

Do góry
ivo napisał(a)

Odpisałam na priv
Lawendowy zawrót głowy 12:13, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
dzisiaj odwiedziła mnie przemiła Elcia ) gierczusia z ogrodu w skali mikro )) to było kolejne przemiłe spotkanie ogrodowe i nie tylko ogrodowe ))

fotki z gory

Ślicznie prezentuje się Twój ogród Możesz być z siebie dumna
Tu ma być ogród :) 10:54, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Rany ile tu nadrabiamia , piekne foteczki, wszystko cudnie, rosnie, ciski wyborne mial dostawe bo Twoje ladniejsze o niebo od poprzednich slicznie masz kofam Twoj plot ()

Ufff odetchnęłam, jak napisałaś, że stożki jednak ok.
W przyszłym tygodniu musze się zabrać za przedpłocie, na razie jest tam ziemia i chwasty i po deszczu płot zaciapany, trzeba jak najszybciej rozsypać jakiś kamyk.
Lawendowy zawrót głowy 10:49, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Haha ja u Ciebie Ty u mnie ) sliczne widoczki wstawiłas

Zrobiłam foty z gory za Twoim pomyslem idac spotaknie z Ela sama przyjemnosc kolejne tak udane

Co do jezowek to chyba jesien masz racje

Pozdrow coreczke ode mnie i Fidka dlugo jeszcze jedzic musicie?

Edit doczytałam o grzywce ups

I bardzo dobrze, że zrobiłaś zdjęcia z balkonu, jak zobaczyłam ile wpisów do przeczytania, to byłam pewna, że pojawiło się coś extra - nie myliłam się!

Milena dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawia, ja również

Ps. Z wyjazdami jesteśmy na półmetku.
Skromny balkonik 10:44, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Tyle rozmaitosci zmiesciłas slicznie

Dziękuję
W Kruklandii 10:06, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Czytam i ogladam .....slicznie sobie poczyniasz slicznie

Ty też!
Ranczo Edy 10:05, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
U mnie daje sloneczko bez opadow

O widzisz a ja u Ciebie lufruję
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 10:04, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Piekne hortki jak stoja dzielnie ...... Pozdrawiam

Jola stoją te które z natury stoją, bo Vanilki są przywiązane jak na uwięzi - one pokładają się okrutnie. Po ostatniej burzy myślałam, ze je wytnę w pień.

O Anabelkach nie wspomnę - czeka ich eksmisja ze środka ogrodu, bo szpecą zamiast robić to do czego je natura stworzyła. Muszę je przesadzić i podsadzić czymś.

Lawendowy zawrót głowy 10:04, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Mala historia

Nieziemski widok końcowy widzisz jak sobie poradziłaś a tak się bałaś pamiętasz że Ci się nie uda no super i z Twoim smakiem przepięknie
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 10:00, 28 sie 2015

Do góry
Piekne hortki jak stoja dzielnie ...... Pozdrawiam
W Kruklandii 09:55, 28 sie 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
I przeniesione!

Widać werbeny???

Czytam i ogladam .....slicznie sobie poczyniasz slicznie
Skromny balkonik 09:52, 28 sie 2015

Do góry
Tyle rozmaitosci zmiesciłas slicznie
Ranczo Edy 09:50, 28 sie 2015

Do góry
U mnie daje sloneczko bez opadow
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies