Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 07:58, 28 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Jolu, piękne są widoki z góry na ogród Możesz się nimi zachwycać od razu po przebudzeniu I od razu masz dobry humor na cały dzień
Spotkanie z Elą nie może być nieudane, bo to super wesoła dziewczyna jest (wiem coś o tym) - zdjęć oczywiście nie zrobiłyście - takie byłyście zagadane A ja chętnie bym na Was popatrzyła
Jeżówki śliczne sobie zakupiłaś, będą Cię cieszyć U nas takich ładnych odmian nie ma w ofercie
Metamorfoza ogrodu zaskakująca! Bardzo dużo pracy i serca włożyłaś z mężem w Wasz ogród Pięknie jest

Ewciu swiete slowa no i moj emus kochany masz racje gdyby nie on nic by z tego nie wyszło

Jezowki troche mnie rozczarowaly ale dam im szanse nie mam wyboru
Sebek 07:59, 28 sie 2015

Powalająca metamorfoza

A jak tak czytam spotkaniu to się zastanawiam czy Ty na pewno wiesz kto do ogrodu Twego zawitał Ela ma ogród w skali mikro, a Julita ma ogród do odświeżenia Ale spoko, ludzie współmałżonkami się zamieniają to czemu dziewczyny ogrodami nie mogą?
lojalna_ 08:00, 28 sie 2015

Sebek napisał(a)
Powalająca metamorfoza

A jak tak czytam spotkaniu to się zastanawiam czy Ty na pewno wiesz kto do ogrodu Twego zawitał Ela ma ogród w skali mikro, a Julita ma ogród do odświeżenia Ale spoko, ludzie współmałżonkami się zamieniają to czemu dziewczyny ogrodami nie mogą?

Sebek dzieki ale wtopa to z wrazenia Elcia wszedzie sie odnajdzie nawet w nie w swoim ogrodzie , dobrze ze taki czujny jestes )) zaraz to edytuje

A co to z tymi zamianami sugerujesz? Hm
Sebek 08:04, 28 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Sebek dzieki ale wtopa to z wrazenia w ogrodzie Eli jeszcze nie była wiec mogłam sie pomylic zaraz to edytuje

Oj tam wtopa Zabawne to jest
lojalna_ 08:13, 28 sie 2015

Ivvvona ja zawsze koszmarnie dlugo mysle jak to zasadzic ...hihi moze dlatego )))

Iwka sama jestem zaskoczona

Ewik czasami milczenie zlotem jest buziam

Nawigatorka a widzisz niby ciagle to samo a zawsze cos nowego mozna dostrzec /)

Loozak tak czuje ulge i satysfacje dobrze ze nie udalo mi sie tego s.....zepsuc ))))

Chagal Aniu witaj serdecznie , zapraszam czesciej ))) lookne dzis do Ciebie )))
kamasja 09:34, 28 sie 2015

Jolu oczywiście, że wypiłam kawkę i poleżałam na leżaku. Było swojsko sielsko przed przemianą, a teraz jest mega pod linijkę elegancko-uwielbiam to.
lojalna_ 09:43, 28 sie 2015

kamasja napisał(a)
Jolu oczywiście, że wypiłam kawkę i poleżałam na leżaku. Było swojsko sielsko przed przemianą, a teraz jest mega pod linijkę elegancko-uwielbiam to.

U mnie z gruzowiska do ogrodowiska hihi wczesniej nie
Bylo tu nic tylko pole ,)
KasiaW76 09:53, 28 sie 2015

Jolu niemniej jakim cudem znikła mi z obserwowanych. Tzn przypuszczam bo klikając z tabletu wszędzie czasami palec powedruje, a potem okazuje się, że nie tam gdzie powinien wrrr
Juzia 10:00, 28 sie 2015

Ale masz wycackane!
eda 10:04, 28 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Mala historia

Nieziemski widok końcowy widzisz jak sobie poradziłaś a tak się bałaś pamiętasz że Ci się nie uda no super i z Twoim smakiem przepięknie