Mecz pieknie sie tsk meczyc zadowolona jestes? Widac slicznie rosna
pomęczę? chyba pozachwycam szkoda że nie mam linii prostych to bym ściągnęła ten układ od Ciebie a tak muszę sama główkować
Ja miałam jaja opuchlaków pod jednym buksem Ale obok mam żurawki. Mam nadzieję, że u Ciebie to co innego.
U mnie też dużo siana po niskim koszeniu. Mówisz, że to chwastnica?? Już się bałam, że za dużo nawozu dałam Chciałam dzisiaj kupić jednoroczne na cmentarz i wiesz co zostało?? Begonie Jakoś nie za bardzo je kocham ale dołożyłam do nich Silver Sceptre i nawet ujdzie
Ewka, macham tylko i tłumaczę się, że nieczasowa jestem ale od poniedziałku będę już od rana Poczytała o kolorach ale wiesz, że u mnie to zieleń dominuje choć powoli myślę o dodatku bieli Z podkresleniem powoli... Buziaki na czwartek, piątek i weekend
To pomęczę Was jeszcze Baronową
Rabaty świetne z red baronem również bardzo mi się podoba.
Przepięknie rabatac red baronem jak z katalogu rośliny rosną u Ciebie jak szalone. Rozumiem że chciałabyś szybciej ale sama zobacz jak było a jak jest i ciesz sie tym bardzo!!! Bo dużo już pracy za wami, a plan 5 letni kto go nie ma
Ja Ci dam nudno
Ale pięknie Ci wszystko rośnie
no to musisz sie zacebulowac na wiosne harmonia nie potrzebna tylko boom kolorystyczny
To będzie mój następny zakup
Kasiek a Ty nie pryskałaś już Mospilanem w tym sezonie?
Danuś, Edzia, Polinka, cmokam z podziękowaniem Myślę, że we wrześniu już będzie całkiem przyzwoicie i nawet meczyk jakiś będzie można strzelić z dzieciakami
Ha, ha. Harmonijnie Na wiosnę jak to wszystko będzie trzeba wyciąć to będzie mega harmonijnie Smaragdy i Ice Dance
Gratki na 200