sama jestem zadziwiona nimi są teraz mega wielkie, rosną u mnie trzeci sezon, dwa razy były przesadzane, muszę dokupić jeszcze jedną identyczną, narazie są w ogrodniczym w pąkach, jak się rozwiną wówczas dopiero kupię
jutro na piachu uskuteczniam leżenie słońce ma być i driny z palemką będzie gdzie postawić kto chętny niech się do mnie jutro kieruje .... bopod koniec dnia może piachu już nie być !
żeby nie było, żem chciwuska dołącze kilka zdjęć. Pogoda u nas dzisiaj wyjakowo paskudna byla zatem roche o rwało zanim sfociłam i zdjęcia zmniejszyłam
po lewej tulipanowiec, po prawej miłorząb
wiadomo lokalny patriotyzm łomżing, niektórzy ze znajomych się krygują na tą reklamę, że niby ośmieszająca, ale przecież w reklamie chodzi o to by zwracała uwagę
Ja nie czuje się ośmieszona, tteraz w domu sobie robimy zdrobnienia róznych czynności
Ewcia mnie też to frapuje Nie mam pojęcia jak Sylwia to robi, że jej pazury jak z katalogu kosmetycznego. Też robię w rękawicach a do doskonałości pazur u mnie daaaaleko
Irenko ja z tym miłorzębem NIC nie robię ktoś kiedyś mi napisał że on jest bezproblemowy i wytrzymały.
spokanie???? hmmm a przyjedziesz , pielenie już odpuszcze...
sory mam problem z lierą T w klawiaturze
Irenko wcale nie dziwie się Waligórze, że mu milorząb serce skradł bo on cudny jest. Mam przy tarasie i też do niego wzdycham podoba mi się jeszcze pendula tylko narazie nie mam gdzie posadzić
Co do pogody to też apeluje o zmiane na lepsze. Chociaz u mnie w tym roku w porównaniu do Was sielanka
A ja zastanawiam się jak duży ruch na forum jest po takim programie i czy osoba u kórej była emisja odczuwa zwiększone 'zaineresowanie' znajomych?
Odcinek był z Tarnowa od Richiego, świetny zresztą