Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 20:43, 10 cze 2013

ana_art napisał(a)
hiohihii krzesełka bez względu na okoliczności gotowe do zasiądnięcia

jutro na piachu uskuteczniam leżenie słońce ma być i driny z palemką będzie gdzie postawić kto chętny niech się do mnie jutro kieruje .... bopod koniec dnia może piachu już nie być !
Syla 20:46, 10 cze 2013

ana_art napisał(a)
Ewcia mnie też to frapuje Nie mam pojęcia jak Sylwia to robi, że jej pazury jak z katalogu kosmetycznego. Też robię w rękawicach a do doskonałości pazur u mnie daaaaleko

Manicure hybrydowy się nauczyłam robić .... mam sprzęt .... to sobie od czasu do czasu maziam ...
aga_k 20:59, 10 cze 2013

Syla napisał(a)

Aguś u mnie sobie można teraz zapodać peeling całego ciała i to za free aaaa tak poza tym to koleżanko droga nigdzie bez Ciebie teraz w podróż ogrodowiskową się nie wybieram wspaniały kompan z Ciebie ... buźkam

To bardzo się cieszę, bo mnie z Tobą również się super podróżowało
Magda70 22:01, 10 cze 2013

Syla napisał(a)

jutro na piachu uskuteczniam leżenie słońce ma być i driny z palemką będzie gdzie postawić kto chętny niech się do mnie jutro kieruje .... bopod koniec dnia może piachu już nie być !

Chyba nie zdążę dojechać do końca dnia
ana_art 22:33, 10 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Chyba nie zdążę dojechać do końca dnia

Ja też niestety chociaż peeling kusi, tymbardziej, że jutro mam zaplanowane polowanie na kulki
Magda70 22:37, 10 cze 2013

ana_art napisał(a)

Ja też niestety chociaż peeling kusi, tymbardziej, że jutro mam zaplanowane polowanie na kulki

Kusi...ale ja obiecałam, że u mamy w ogródku rewolucję przeprowadzę...więc nie wystawię mamy do wiatru
Madzenka 06:36, 11 cze 2013

Syla napisał(a)

Manicure hybrydowy się nauczyłam robić .... mam sprzęt .... to sobie od czasu do czasu maziam ...

Ha mam cię!!, ja nawet bazy paznokciowej pod hybrydowy nie mam... Czekam aż odrosną po wiosennych pracach coby na urlop zrobić...

Peeling chętnie bym sobie zrobiła ale coś mi się wydaje, źe ten piach dzisiaj zmyje z tarasu....
Wieloszka 08:28, 11 cze 2013

Syla napisał(a)

Ogromny będzie ten ogród zimowy i jeszcze drugi! Całą zimę będziesz w nich spędzać
Najbardziej mi się podoba tabliczka "Uwaga roboty budowlane" - bo gdyby ktoś nie zauważył tych robót - tabliczka jak znalazł
Syla 08:34, 11 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Ogromny będzie ten ogród zimowy i jeszcze drugi! Całą zimę będziesz w nich spędzać
Najbardziej mi się podoba tabliczka "Uwaga roboty budowlane" - bo gdyby ktoś nie zauważył tych robót - tabliczka jak znalazł

Czekałam aż ktoś zauważy tabliczkę mnie bardzo rozbawiła to chyba dla mojego Kuby
popcorn 08:37, 11 cze 2013

Uwaga roboty - powalające Wieli będziecie mieli ten ogród zimowy!!
Ale się dzieje! A paznokcie masz, podziwiam!! Niby pracuję w rękawiczkach, ale zawsze piach się jakoś przebije i moje pazurki obcięte do skóry :/
Na zdjęciach Cię widziałam na spotkaniu, super!
pozdrawiam!!