Elcia dzis była ; przefsjna babeczka , cudny prezent dostałam , gadało sie bardzo fajnie ale zawsze za krotko
Tyle fajnych osob tak blisko miesska a ja dopiero je poznaje
Cubulowych mam cały wor hihihi a nadal niedosyt czuje
Dziewczyny nie wiem jak Wy ogarniacie to wszystko i jestescie z forum na biezaco ja zawsze nieczasowa buziolki mocne zaraz odpisuje i wrzuce fotek jezowek.
Poczka przyszła ładnie zabezpieczona i szesc jezowek w dibrym stanie, ladne ale ale wole zakupy na oczy i rece .....jednak to co kupuje na tzw gebe jskos lepsze dla mnie. Mam to szczescie , ze szkolek wokoł nie brakuje
Młodzieniec bardzo niezły
A jak jeszcze przywiezie mi takie piękne Marikeny jak ten jeden, który tam stał, to chyba go wyściskam
Żartuje... i tak eM pojedzie, bo do mojego auta nie wlezą.
Olu patrze na te foty jakbym widziała pierwszy raz Twoj ogrod, jak to sie wszystko pieknie zgralo, wyroslo , harmonia ktora tutaj panuje i doskonalosc jest dla mnie niedoscigniona ale jak bardzo inspirujaca bosko !
Kasienko jaki piekny awatarek , cudnas Ty a wakacji zazdraszczam. Rozplenicybz kotkami wystartowały mi szybko. Dzielenie chyba im nie szkodzi mam takie wielkie wlasnie w torfie kwasnym i tez lichonkwitna moze to kwestia ziemi