Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

frezja 13:19, 23 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

zaznaczam sobie Twój wątek...;na drugiej fotce to miłorząb? duże to,to wyrośnie??
Jana 13:39, 23 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Rozplenica penniseetum villosum Tak bylo w lipcu teraz jest jedna wielka zielona kula ktora zaslonila wszystkomszalwie i buksiki

pierwsze zdjęcie jest the best:
kasia_w 15:15, 23 sie 2015

Się milutko spotykacie w pięknych Jolowych okolicznościach przyrody, aż zazdrość bierze
Jolka, powiedź kobieto, dlaczego moje hemaliny się zbuntowały i nie kwitną. Też lubię ich kotki a tu nic. Chyba przeprowadzki i dzielenie im się nie spodobało...
lojalna_ 08:11, 25 sie 2015

Madzenka napisał(a)
To skoro zakupy rózane dopiero wiosną to proszę o doprecyzowanie wielkości i pokroju krzaka, kolor już wiem jaki

Marzenko one maja byc tak 90 na 90 standardowo hihihi
lojalna_ 08:13, 25 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
Jola to wszystkie rozplenice stamtąd zabrałaś? Może się pozbierają, nawet jeśli by im liście teraz pouschały to powinny odbić od korzenia.

Informacje o skutecznej uprawie i podziałach jeżówek u mnie

Zabrałam tylko trzy ale one mnie wszystkie wkurzaja , nie polecam ich cicki maja sliczne ale lisc sie załamuje gniecie niefajne sa.

Lece na info o jezowkach u Ciebie
lojalna_ 08:14, 25 sie 2015

eda napisał(a)

Cafnęłam się i warto było ale pięknie.... siedziała bym i dumała dumała aż by mnie komary zeżarły ....buziaki miłego kochana

Edka te cholery nikomu nie odpuszczac, ostatnio ich nie ma tylko sie ciszyc
lojalna_ 08:15, 25 sie 2015

agata19762 napisał(a)

Jola ja teraz też częściej siedzę i odpoczywam
jeszcze rok, dwa do tyłu to do nocy tyrałam ...wiele razy przy świetle ...

Agatko miło Cie widziec własnie wszystko sie zmienia , czuje jak u mnie sokojniej sie robi tylko podlewanie emocje wyeoluje i czas po nocy zabiera
lojalna_ 08:18, 25 sie 2015

frezja napisał(a)

miejsce niebanalne stworzyłaś..lubię takie wieczorne nasiadówki;szukam fotek "dziennych"

Witaj frezjo ; milo Cie goscic miłorzab , wyzszy juz nie bedzie ale korona sie rozrasta, mozna go korygowac przez ciecie
lojalna_ 08:20, 25 sie 2015

Jana napisał(a)
pierwsze zdjęcie jest the best:

Juz nieaktualne
lojalna_ 08:21, 25 sie 2015

kasia_w napisał(a)
Się milutko spotykacie w pięknych Jolowych okolicznościach przyrody, aż zazdrość bierze
Jolka, powiedź kobieto, dlaczego moje hemaliny się zbuntowały i nie kwitną. Też lubię ich kotki a tu nic. Chyba przeprowadzki i dzielenie im się nie spodobało...

Kasienko jaki piekny awatarek , cudnas Ty a wakacji zazdraszczam. Rozplenicybz kotkami wystartowały mi szybko. Dzielenie chyba im nie szkodzi mam takie wielkie wlasnie w torfie kwasnym i tez lichonkwitna moze to kwestia ziemi