Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

nawigatorka 23:17, 24 sie 2015

A jeszcze dopytam-jak juz jest altana to czy nie zmieniła się wizja co do drzewa obok?
Iwk4 23:23, 24 sie 2015

leon60 napisał(a)

W dywanie z trzmielimy Emerald Gaiety są berberysy Bagatella

Dziękuję.
Moje w tym roku mimo, ze na słońcu, są jakieś zielone, słabo wybarwione i mnie to martwi, bo efektu nie ma. Moje zlewają się z korą, chyba je podsadzę jakimś dywanem
Iwk4 23:27, 24 sie 2015

Co do starych drzew: Ja mam dąb w ogrodzie. Zostaje, bo sam zadbał, by być u nas, ma ładną koronę i jest w herbie naszej gminy
Filemon24 08:12, 25 sie 2015

Olu ja cię nie krytykowałam przecież masz piękny ogród sama widzisz i inni też ja tylko napisałam że to jedno drzewko mi się nie podoba ale to nie znaczy że jest brzydkie.
Miałam swój wątek ale skasowałam bo mam jeszcze na innym forum. Tam mam zaprzyjaźnione osoby i jestem już tam dosyć długo.
Malgosik 08:14, 25 sie 2015

leon60 napisał(a)

Praca w ogrodzie to dla mnie czysta przyjemność i odpoczynek nie ważne czy podlewam, wyrywam chwasty czy zakładam nowe rabatki po prostu kocham spędzać czas w ogrodzie i ziemię za paznokciami
Na fotce to wrzośce Golden Scarlet

właśnie na nie poluję
nie myślałam, że one aż takie ładne...
baraga1904 08:20, 25 sie 2015

...ładnie, ładnie Olu ...wszystko psuję i wymuskane...zaglądam często
...buziam...
lojalna_ 08:32, 25 sie 2015

Olu patrze na te foty jakbym widziała pierwszy raz Twoj ogrod, jak to sie wszystko pieknie zgralo, wyroslo , harmonia ktora tutaj panuje i doskonalosc jest dla mnie niedoscigniona ale jak bardzo inspirujaca bosko !
alinak 08:33, 25 sie 2015

Olu dziewczyny maja rację to świetna metamorfoza .czekam na końcowy efekt altany . zaglądam co rusz do ciebie ale już dzisiaj pisze Podoba mi się bardzo u ciebie a najbardziej ta świetna thuja . wiesz że mam sentyment do angielskich ogrodów a ta jakby prosto z wysp ja tu ktoś wsadził .
polinka 08:49, 25 sie 2015

MISTRZOWIE!!! Ola jesteście niesamowici i wiesz co...cieszę się bardzo, że Cię znam Tylko wirtualnie ale z radością Wam kibicuję!

Domek zimowo-letni jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam Piękny!
leon60 12:26, 25 sie 2015

ren133 napisał(a)
Olu nadrobiłam ... i jestem pełna podziwu dla tego co stworzyliście - altana jest cuuuuuudna

Konieczki napisał(a)
CZAD

Magda70 napisał(a)

Ja pierdziu....!!
Z tej strony to ujęcie to już w ogóle bajka...

Tess napisał(a)
Bosko.

butterfly napisał(a)
Ola , wyznaczasz trendy kochana. ... oj , wysoko ta poprzeczka, wysoko. ..
Przyjdzie nam lekkoatletyke potrenować

beata_m napisał(a)
Wysoko ta poprzeczka, zgadzam się ja to się czasem boję do Oli nawet zaglądać. Żebym choć w połowie tak cudnie miała pozdrawiam ciepło

Bogda napisał(a)
Olu-cudnie

Anias napisał(a)
Poprostu pieknie!! i do tego jak pieknie wszystko kwitnie!
Szacun!

Aniaaa napisał(a)
Ola powiedz,że ta altana to atrapa Wpatrywałam się kilka dobrych chwil,niesamowicie wygląda.Podziwiam Wasze pomysły,Waszą pracowitość i gratuluję megazdolnego męża
Miłego wieczoru

baraga1904 napisał(a)
...ładnie, ładnie Olu ...wszystko psuję i wymuskane...zaglądam często
...buziam...

lojalna_ napisał(a)
Olu patrze na te foty jakbym widziała pierwszy raz Twoj ogrod, jak to sie wszystko pieknie zgralo, wyroslo , harmonia ktora tutaj panuje i doskonalosc jest dla mnie niedoscigniona ale jak bardzo inspirujaca bosko !

alinak napisał(a)
Olu dziewczyny maja rację to świetna metamorfoza .czekam na końcowy efekt altany . zaglądam co rusz do ciebie ale już dzisiaj pisze Podoba mi się bardzo u ciebie a najbardziej ta świetna thuja . wiesz że mam sentyment do angielskich ogrodów a ta jakby prosto z wysp ja tu ktoś wsadził .

dziękuję dziękuję dziękuję buziaki dla Was