Stipa (chyba nie stopa) przeżyła w bukszpnach. Na razie marna ale za chwilę odrośnie
Czy pamiętasz namiary na stożki do powojnikow, koleżanka mnei prosiła o namiary a ja nigdzie nie zapisalam...
Słownik w iphonie wyłączyłam i w ipadzie dlatego mam błędy literowe ale przynajmniej mi nie zmienia słów
tak, koło domu jeszcze nie mam, ale to kwesoa czasu jako ze pisze z telefonu bo nie mam Netia to fotki aktualne wiśni wystawie jutro. Prezentują się naprawdę ciekawie, są wysokie i maja ogromną koronę.maja tez wadę ... Cenę
Aaaae zemnie blondynka pytałas o prrgole i ppwojniki a ja ci wyjechal z pergolami drewnianymi a Tobie chodziło o te stołki .... bez komentarza obejrzal tez foty chociaż na telefonie to kiepskawo no ale i tak widać same cudownosci. Powiedz stopa w bukszpanach przeżyła u Ciebie? Atakach jak ja nie lubię tego słownika w ifonie... cały czas mi coś zmienia dran!
rozbudowa się skonczy ( prędzej czy pózniej) i trawnik będzie idealny wiem, ze takie czekanie na prace 'budowlane ' są męczące Bo wiążą ręce i wkurzaja ale będzie dobrze zobaczysz
milorząb bardzo mi się podoba, jednego już mam zobaczę co uda mi się kupić... A przed drzewem zmieści się jeszcze jakaś ładna piwonia dzisiaj patrzyl na rabaty okiem gdzie co jeszcze można wsadzić, gdzie ewentualnie poszerzyć ...
dziękuje za dyskusje względem drzewa. Kasiu czosnki fioletowe się kończą, białe zaczynają kwitnąć. Zrpbilam foty ale burza mi neta zabrała,a zdjęcia na kompie wyglądają jak wielkie dmuchawce m
Fajnie by wyglądało posadzenie czegoś szczepionego dosyć wysoko aby korona sterczała nad domkiem do zabaw .... pomyślałam sobie o tulipanowcu lub miłorzębie (nie koniecznie wysoko szczepionego) - można go formować ale czy to good pomysł ? nie wiem
Powojniki bardzo ładne, wyglądaja niezwykle szlachetnie Dzisiaj kupiłam 3 takie zwykłe w porównaniu do Twoich... Piwonie skoleji zawsze kojarza mi się z dniem matki. Babcia miała takie gigantyczne krzaki, zawsze kwitły na dzień matki. Zastanawiam się jak Ty to zrobilaś, ze 'upchnelaś' u siebie taką ilość różnorodnych roślin. Mam całą liste chciejstw tylko miejsca mi brakuję...