Na magnolie poluj w markecie lub centrach ogrodniczych. U nas zawsze jest full wypas wybor.
Tulipany mam nadzieję, ze piewsze będą w sobotę na 4K, ale na wrazie białe
Bogdziu mi tez nigdzie sie nie spieszy. Niech bedzie równowaga w przyrodzie. Poza tym po rewolucjach na "brzozowej" muszę sił nabrać przed kolejnymi zmianami
Kupuj hortensje nawet sie nie zastanawiaj. Danusia zaszczepiła we mnie do nich miłośc i teraz inauguruję sezon zakupem hortensji
Za chwilę mnie wyprzedzicie z sezonem przecież ja mam dłuzej jesien więc nie musimy z roslinami się speiszyć u Was już będzie snieg a u mnie jeszcze będzie zielony trawniczek
Dorotko ja wbrew ogrodowisku lubIe kule bukszpanowe w białych kamieniach i ten pomysł mi sie bardzo podoba. Zanim jednak posadzisz bukszpany mussz grunt mocno rozpiaszczyć w przeciwnym razie bedziesz wlaczyć z brązowieniem bukszpanow.
Poradziłabym ci jednak posadzić je z trawami aby wypiajły nadmiar wody z carex amazon mist lub frosted curls, mozesz skopiować Malkulowa rabate z carex beatles lub Carex montana. Pieknie tez bukszpany wygladaja zatopione w hakone lub carex ice dance.