czytasz w moich myslach! miałam dzisiaj podpytac was o opinię, bo chciałam właśnie rozciągnąć takie linki między slupami altany na róże pnace i czy to bedzie pasować a ty mi inspirkę jeszcze podrzuciłaś
Marta wkońcu sie usmiechnęłam rozbawiałaś mnie pranie bedzie od wschodu, prawy front na twoim projekcie to zachód
to nie twój projekt namieszał, juz wczesniej burza wisiała w powietrzu
zaznaczyłam zieloną plamą gdzie będą sznurki z praniem i czerwonym kółkiem moja pralnie z wyjsciem na dwór.
tam jest cztery metry szerokosci, napewno od strony ogrodu zasłonie sznurki ale to nie temat na teraz bo to mało istotne jest
juz tu pisałam, ciężko jest okreslic jednym slowem styl który sie preferuje. rózne piny mi sie podobają, już je tu wstawiałam.
jednym słowem to ja moge powiedziec ze uporzadkowany ale ja wszystko takie lubie bo jestem analitykiem z krwi kosci i duszy
Ja nie bede miec paru godzin dziennie na pielęgnacje ogrodu. moze tylko moja różanka bedzie pracochłonna, niewiem. bo sie nie znam na roslinach! po to jestem na forum aby bardziej doswiadczone osoby weryfikowały moje zapędy i prowadziły ku prostszym rozwiązaniom.
jest pare must have które chce w moim ogrodzie, rosliny które bardzo mi sie podobają:
róże, hortensje, jezowki, naparstnice, agastache, szalwie, kocimietka,lawenda, trawy ozdobne, kostki i obrzeża z bukszpanu, derenie, zurawki (choć niewiem czy tego nie zweryfikuje ta wiosna bo te zurawki po zimie to jakieś...paskudy, ale moze tylko u mnie) poza tym kocham peonie za zapach ale czy pasują w jednym ogrodzie do reszty ulubieńców? niewiem,niewiem,niewiem........................
kurcze bo nie mozemy non stop sie nawzajem krytykować, patrzmy szerzej na propozycje i wyrażajmy konstruktywne opinie a nie te typu: nie bo mi sie to nie podoba i ch..
podobanie to kwestia gustu.
Jest duzy wybór gatunków, moze lepiej zaproponować inny pasujący gatunek i tyle. i będzie milej
czyli co róże nie pasuja do stylu nowoczesnego (minimalistycznego)?
to moze przestańmy nazywac mój styl albo o! eklektyzm! teraz będzie łatwiej mi pomagać?
super