Pierwsze co przychodzi mi na mysl to zurawki . Bardzo mi sie podobaja zwlaszcza kiedy kwitna ale nie bedzie ich u mnie
I rozchodniki tez uwielbiam je tylko u innych a tak naprawde to ja mam malo miejsca i wielu roslin nie bedzie bo sie nie pomieszcza , zwłaszcza drzew nad czym ubolewam
Narazie zajmuje się nawierzchniami.
Później muszę zobaczyć jaki materiał mam w domu i policzyć ile materiału potrzebuje na płotek.
Jak nie teraz to kiedyś pewnie zawita u mnie
Jeżówki świetne są, ale odmianowe u mnie bardzo krótko wyglądają przyzwoicie. Zwykłe natomiast radzą sobie świetnie. Werbena od Gosi z Kolorowego do kapitalnego remontu i to jej należą się pochwały Moja własna siana ma ledwo 20 cm. do tej pory
Jolcia tylko limki się tak dobrze trzymają, anabelki posuszone, przypalone, ogólnie biedne. Deszczu brak ciągle i zakaz podlewania nadal
Wiesz ja tez nie potrafie zestawiac roslin , mysle nad tym dlugo i mozolnie a kompozycje srednio wyszukane , wiele razy juz przesadzałam i walczyłam z linia
Nie jest przeładowany tak ale to jest zaleta mlodego ogrodu, co jeszcze napackam czas pokaze
Z tym zasmiecaniem tos zas przegiela
ciesze ze Ci sie podoba ale nie widac na fotkach, brakow i niedociagniec a tych najwiecej a najwiecej brakuje mi wiedzy o roslinach z pokora przyznaje nikomu tu do piet nie dorastam .
To się nie dogadałyśmy Myślałam, że piszesz o niebieskim przetaczniku z przedogródka i o nim Ci napisałam. Ten różowy na rabatce bylinowej to też przetacznik, ale świeżo kupiony, więc nie wiem jeszcze jak będzie u mnie rósł.