Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Efffa 10:39, 18 sie 2015

"cyganisz fest"-ile ja bym dała zeby taki ogród mieć, naprawdę...
elegancki bez zbytniego przeładowania...z gustem...ja też tak chciałbym komponować umieć,
nie piszę za często, chyba nawet w ogóle, nie mam nic ciekawego do napisania to wolę Ci nie zasmiecać wątku, ale podglądam i sie zachwycam od dawna, jeden z moich ogrodów do kopiowania,
lojalna_ 10:48, 18 sie 2015

Efffa napisał(a)
"cyganisz fest"-ile ja bym dała zeby taki ogród mieć, naprawdę...
elegancki bez zbytniego przeładowania...z gustem...ja też tak chciałbym komponować umieć,
nie piszę za często, chyba nawet w ogóle, nie mam nic ciekawego do napisania to wolę Ci nie zasmiecać wątku, ale podglądam i sie zachwycam od dawna, jeden z moich ogrodów do kopiowania,

Wiesz ja tez nie potrafie zestawiac roslin , mysle nad tym dlugo i mozolnie a kompozycje srednio wyszukane , wiele razy juz przesadzałam i walczyłam z linia

Nie jest przeładowany tak ale to jest zaleta mlodego ogrodu, co jeszcze napackam czas pokaze
Z tym zasmiecaniem tos zas przegiela

ciesze ze Ci sie podoba ale nie widac na fotkach, brakow i niedociagniec a tych najwiecej a najwiecej brakuje mi wiedzy o roslinach z pokora przyznaje nikomu tu do piet nie dorastam .
mateuszmichn 11:25, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Mateusz kiedy robisz plotek?

Narazie zajmuje się nawierzchniami.
Później muszę zobaczyć jaki materiał mam w domu i policzyć ile materiału potrzebuje na płotek.
Jak nie teraz to kiedyś pewnie zawita u mnie
lojalna_ 11:36, 18 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Narazie zajmuje się nawierzchniami.
Później muszę zobaczyć jaki materiał mam w domu i policzyć ile materiału potrzebuje na płotek.
Jak nie teraz to kiedyś pewnie zawita u mnie

Ja jestem troche rozczarowana, kilka deseczek trzeba wymienic bo sie spaczyly , moze zrobimy dodatkowe przesła w polowie ........
Efffa 11:48, 18 sie 2015

Jola o wizytówkę by sie upraszało!
deszczowymaj 11:51, 18 sie 2015

Efffa napisał(a)
Jola o wizytówkę by sie upraszało!

Taaak ...wizytówa była by ekstra
Ewa777 11:52, 18 sie 2015

Jolu, co do trawek nic Ci nie podpowiem, bo się na nich nie znam Co wymyślisz i tak będzie piękne Jak wszystko u Ciebie
Efffa 12:01, 18 sie 2015

a ja mam takie pytanie, masz jakies rośliny popularne na O. których u siebie nie widzisz czy nie zastosujesz?
mateuszmichn 12:23, 18 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Ja jestem troche rozczarowana, kilka deseczek trzeba wymienic bo sie spaczyly , moze zrobimy dodatkowe przesła w polowie ........

No mozna dodatkowy słupek albo nawet jakąś łate dać wtedy będzie wzmocnienie
lojalna_ 12:34, 18 sie 2015

Efffa napisał(a)
a ja mam takie pytanie, masz jakies rośliny popularne na O. których u siebie nie widzisz czy nie zastosujesz?

Pierwsze co przychodzi mi na mysl to zurawki . Bardzo mi sie podobaja zwlaszcza kiedy kwitna ale nie bedzie ich u mnie

I rozchodniki tez uwielbiam je tylko u innych a tak naprawde to ja mam malo miejsca i wielu roslin nie bedzie bo sie nie pomieszcza , zwłaszcza drzew nad czym ubolewam