Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Typografia ogrodu 12:34, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ślicznie jest!
Nie obraź się ale chyba tym razem ja odgapię, bo mam bramę przesuwną i wianek nie wchodził w grę, a jeśli bym dała cienkie brzozowe patyki to i u mnie by przeszło.

Wianek z furtki musiałam zwinąć do garażu, jabłuszka po deszczu się rozpłynęły, także nie tylko Twoje szyszkowe wianki się nie sprawdziły.

Prosze bardzo.dekoracja prosta tania i skuteczna glukozy w proszku uzywam tez
Typografia ogrodu 12:14, 15 gru 2015

Do góry
a jakie tam trawki seledynowe widać pod wiśniami?
Moja codzienność - ogród Oli 12:13, 15 gru 2015

Do góry
ładniutkie i jak spasowały do geometrycznego kształtu wazonu!
Typografia ogrodu 12:11, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

jaką glukozę używałaś w proszku czy płynie?,
Mam w proszku i też myślę, żeby zrobić te gwiazdki
w proszku, tylko chyba cukru za mało dałam, ale już ręka od wgniatania mnie bolała i odpuściłam
Typografia ogrodu 12:09, 15 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
ślicznie prezent zapakowany a wczoraj zrobiłam sobie też takie gwiazdki białe, na choince chyba powieszę

jaką glukozę używałaś w proszku czy płynie?,
Mam w proszku i też myślę, żeby zrobić te gwiazdki
Typografia ogrodu 12:09, 15 gru 2015

Do góry
ślicznie jest!
Nie obraź się ale chyba tym razem ja odgapię, bo mam bramę przesuwną i wianek nie wchodził w grę, a jeśli bym dała cienkie brzozowe patyki to i u mnie by przeszło.

Wianek z furtki musiałam zwinąć do garażu, jabłuszka po deszczu się rozpłynęły, także nie tylko Twoje szyszkowe wianki się nie sprawdziły.
Typografia ogrodu 11:55, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).

Dobrze dobrze.swoja droga babcie M i moje mialy tak samo na imie. Kazia jak i druga Babcia dostana jedwabne szale/chusty-jedna klasyczna,jedna komin.kolekcjonuje na takie okazje rozne pudeleczka i tu uzylam.takiego po duzej ledowej zarowce-zreszta w takim samym jaja Kokoszce wysylalam kartoniki fajnie.sie.pakuje i dobrze wyglada. A husty w TK kupilam w dobrej cenie polecam. Ale ciiii...
To nie tak zle u Ciebie z prezentami w takim azierazie.ja przyjaciolom szylam w zeszlym roku kominy z dreskówki.
U nasblosowania nie ma bo u nas Mikolaj przynosi przeciez prezenty jeszcze
Typografia ogrodu 11:28, 15 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...

co dostanie babcia Kazia? chyba dobrze przeczytałam... też miałam babcię Kazię. Teraz babcia została tylko jedna, jest dla niej zrobiony wianek i będą pierniczki i dojdzie zdjęcie w ramce mojej córki.

U nas nie ma losowania - widujemy się tak rzadko i nie jest nas bardzo dużo więc jakoś idzie przetrwać zakup prezentów dla wszystkich.
Skłamałam troszkę bo mam już dla dzieciaków prezenty - dla dziewczynek z rodziny komplety czapka-komin, które szyje znajoma, dla chrześniaka sweterek i grę Dobble (swoją drogą bardzo polecam).
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:16, 15 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Było drzewo i już nie ma

Zadzwoniłam do gminy i powiedziano mi,że jak miałam pozwolenie wydane na wycięcie tego świerka, a teraz zagraża to mogę go usunąć, więc nie było na co czekać, trzymał się tylko na jednym już korzeniu. Łyso się zrobiło, trzeba przeplanować rabatę

No to super, że zagrożenie zniknęło i można planować nowości w tym miejscu.
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:15, 15 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Wczoraj dostałam skierowanie na rezonans, usg, i dwa do poradni specjalistycznych ... czekam na termin rezonansu ... mam nadzieję, że za kilka dni

gdzie się nie obejrzeć z każdej strony słychać, że ludzie narzekają na zdrowie - mam nadzieję, że badania wyjdą dobrze, a Ty będziesz mieć spokojną głowę na święta, a to bardzo dobrze robi dla psychiki.
Tu ma być ogród :) 11:13, 15 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Pompon ma wspaniały kolor, śliczny

A choinki nie wiem czemu ale pomyślałam: "pijane"

tak choinki osadzone na falujących patyczkach i mogą sprawiać wrażenie zawianych

Panie z przedszkola przygotowały mnóstwo bardzo udanych dekoracji i co najważniejsze już pierwszego dnia większość się sprzedała.

Słuchałam ostatnio w radio, że Polacy polubili jarmarki i kiermasze świąteczne i rzeczywiście tak jest.
Tu ma być ogród :) 11:09, 15 gru 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

kiedyś wszystko było inne..

chyba coś w tym jest.
A poza tym my byliśmy mniej krytyczni wobec świata i tego co się na nim wyprawia - ja przynajmniej na pewno.
Typografia ogrodu 10:59, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

ja jeszcze nic dla nikogo nie mam, a najgorsze, że pomysłów nie mam - jutro może sie wybiorę na zakupy i pójdę na żywioł, bo czasu na zastanawianie już nie ma.

My wymyslilismy prezenty i kipujemy od listopada co by wlasnie nie kupowac na ostatnia chwile.ja tok szczerze mowiac nie lubie.a teraz mam luzko pelne prezentow
M w tym roku kupil papier wiec nie jest wyjatkowo szary a glamour...
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:46, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

ja też będę piec drugą porcję i dekorować czekoladą

Edytko zapomnialam Ci odpisać, znalazłam nasiona, może coś z nich urośnie
Tu ma być ogród :) 10:46, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

jak to się poglądy zmieniają, ja nawet w czasach licealnych 2 razy na pielgrzymce byłam.

kiedyś wszystko było inne..
Mały ogród Kasi 10:45, 15 gru 2015

Do góry
ogród ślicznie przystrojony świątecznie, a po tych wichurach wszystko ostało się na miejscu?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:42, 15 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

a jak się robi taki zakwas?

Przepisów jest mnóstwo, ale w sumie chodzi o to samo. Zalać buraki wodą z solą i cukrem. Wpisz w wyszukiwarkę zakwas na barszcz wigilijny.

np. tu jeden z przepisów
http://panikucharka.pl/soki-i-napoje/jak-zrobic-domowy-zakwas-buraczany-do-picia-lub-do-barszczu/
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:40, 15 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)

dzisiaj jadę z córką do dentysty to nie zdążę, ale jutro planuję jeszcze upiec chociaż z części porcji i udekorować czekoladą, tak jak Ty robiłaś

ja też będę piec drugą porcję i dekorować czekoladą
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:39, 15 gru 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
obudziłam się na chwile ogrodowo....czy to już nie za późno a może za wcześnie żeby zebrac nasionka z werbeny?.......

zbieraj, chyba powinno być ok.
Typografia ogrodu 10:38, 15 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ide pakowac ostatni prezent

ja jeszcze nic dla nikogo nie mam, a najgorsze, że pomysłów nie mam - jutro może sie wybiorę na zakupy i pójdę na żywioł, bo czasu na zastanawianie już nie ma.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies