Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

kasia_w 13:37, 14 gru 2015

ale śliczne pierniczki Super Ci wyszły,
Mam w planach małą dietę- wyłączenie pieczywa. Ale pierniczki to nie pieczywo, co nie?
nawigatorka 15:58, 14 gru 2015

Ja cieszylam sie gdy wialo ze wycieli te 15 wierzb w sasiedztwie. Iglaste z tego co wiem mozna wycinac ale lepiej sie upewnic.zadzwon teraz puki pamietaja ze wialo i mow ze zagraza bezpieczenstwu i jest juz pochylone.powinno zadzialac.
nawigatorka 15:58, 14 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Mam w planach małą dietę- wyłączenie pieczywa. Ale pierniczki to nie pieczywo, co nie?

Pewnie ze nie.przecież tam nie ma maki nawet
iwka 10:37, 15 gru 2015

ren133 napisał(a)

I chyba coś w tym jest ... tylko jak to zrobić?
Ja ostatnio wymyśliłam, że wykupię dodatkową opiekę w zakładzie pracy męża (medicover) i mam nadzieję, że będzie duuużo szybciej ... chociaż lekarze pierwszego kontaktu nie przyzwyczajeni do tego są by dać np skierowanie na rezonans bo tłumaczą, że to bardzo drogie badanie i długo się czeka ... a ja na to, że mam w pakiecie a czas oczekiwania to kilka dni
Zobaczymy jak to będzie

taki pakiet ma moja siostra w pracy i jest bardzo zadowolona, na rezonans, prześwietlenie, czy usg czeka dosłownie kilka dni, wyniki może sobie odebrać logując się, super sprawa
iwka 10:38, 15 gru 2015

kasia_w napisał(a)

dzisiaj jadę z córką do dentysty to nie zdążę, ale jutro planuję jeszcze upiec chociaż z części porcji i udekorować czekoladą, tak jak Ty robiłaś
lindsay80 10:40, 15 gru 2015

iwka napisał(a)

dzisiaj jadę z córką do dentysty to nie zdążę, ale jutro planuję jeszcze upiec chociaż z części porcji i udekorować czekoladą, tak jak Ty robiłaś

ja też będę piec drugą porcję i dekorować czekoladą
iwka 10:45, 15 gru 2015

Było drzewo i już nie ma

Zadzwoniłam do gminy i powiedziano mi,że jak miałam pozwolenie wydane na wycięcie tego świerka, a teraz zagraża to mogę go usunąć, więc nie było na co czekać, trzymał się tylko na jednym już korzeniu. Łyso się zrobiło, trzeba przeplanować rabatę
iwka 10:46, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

ja też będę piec drugą porcję i dekorować czekoladą

Edytko zapomnialam Ci odpisać, znalazłam nasiona, może coś z nich urośnie
Iwcia 10:49, 15 gru 2015

To będzie się wiosną działo.Szaleństwa z nową rabatą
Anda 10:54, 15 gru 2015

iwka napisał(a)
Było drzewo i już nie ma

Zadzwoniłam do gminy i powiedziano mi,że jak miałam pozwolenie wydane na wycięcie tego świerka, a teraz zagraża to mogę go usunąć, więc nie było na co czekać, trzymał się tylko na jednym już korzeniu. Łyso się zrobiło, trzeba przeplanować rabatę

Fajnie, miejsce na nowe nasadzenia sie zrobilo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies