Na pocieszenie napisze, ze u nas buro i zimno rowniez
Rozmaitości u nas są w ZC i na giełdzie. Może musisz wstać o 6 w sobote rano i na giełde wyruszyć? Ale wybor hortensji mały, musze jeszcze po jedna turzycę do ZC wyruszyć bo fajnie z hortensja wygląda.
U nas ma być +7 i tej wersji sie trzymam. Chociaz gradobicie i wichury dzisiaj zaliczone. Blacha z dachu biura rozwaliła nam dzisiaj jedno auto służbowe, na szczescie nie moje....
Ja juz sie Stefana doczekać nie moge Planuje konwalniki wreszcie posadzic i miniturowy tatarak. Kolejna rewolucja sie przy tarasie kuchennym szykuje 11.04
Musze sie w czasie świat zregenerowac i odpoczać.....
Ja je traktuję jak osłonki. Dlatego dzisiaj z zmieniłam koncepcje bo małe kulki bukszpanowe się do osłonki w duzej donicy nie zmieściły... Kulki 15 cm a korzenie 25 cm!!, po świetach dokupię głębszą rynne i znów je przesadze...,.Na świeta będzie bukszpanowo w wielkich donicch. W białych rewolucji nie robie, tylko prymulki i braki wyładowały w mniejszych szarych donicach
Iwonko wertykulowalam tydzień temu. Spokojnie masz jeszcze czas na ten zabieg. Idealnie przed pierwszym koszeniem
U nas nie tylko mokro, ale i wichura....
Do samych drzwi promienie nie docierają ale na pierwszy stopień gdzie stoja biały donice a i owszem świeci południowe słońce, na tyle że wystarczy.
Mi nic nie wymarzło w donicach, zatem mam cieplej pod domem.