Dziękuję za tak miłe słowa. Zaraz zobaczę u Ciebie Rosarium, wiem, że to piękna róża, ale muszę na to jej piękno zaczekać. Edenka u mnie też całkiem ładna jest. Dziś rano poiwonie były jeszcze ładne, teraz już obleciały w większości. Właśnie przeszła kolejna burza. Mój alchymist też kiepsko się rozkręca, jest u mnie trzeci rok.
Co się stanie jeśli kogut chętnie zjada karmę dla niosek? Buahaha też zacznie znosić jajka?
Poluję na sąsiada żeby pokazać mu co jego woda robibz moją działką... Chciałabym go zdybać dziś i w weekend poprawić to zbocze .. i pewnie położymy worki z piaskiem żeby przytrzymać trochę póki co...
Dla tych co pytali jak długo kwitnie MODRAK, otóż kwitnie bardzo krótko. Pierwsze zdjęcia z nim są 13.VI dziś już wygląda mizernie. Czyli kwitnie tylko tydzień.
Pada znowu, Emus nie nadąży trawy kosić, rośliny się pod ciężarem deszczu kładą, zwłaszcza łąki już leżą, ja z plewieniem na zakrętach nie wyrabiam, na żyrafie zostało oplewić jeszcze dwie kwatery, a za chwilę znów ścieżki odrosną. Ogniskowy placyk dopiero był czysty już zielono, masakra i niewyróbkaAle nic to jak powodzi nie ma to jest dobrze
Zaległe piwoniowe i nie tylko bo za chwile już nieaktualne będą