A dzisiaj właśnie dzwoniłam do niego ... ma u siebie już jakieś drzewa ... i chyba ma brzozy, graby (Krysia pytała) na pewno też, ambrowca (Małgosia myśli) ale dużego ok 5m więc bardzo drogi ... świdośliwy na razie małe ... następna dostawa w połowie marca ... aaa i będzie na pewno wystawiał się w Poznaniu
A ja sobie powiedziałam, że dzisiaj to już ostatni taki dzień ... a przed chwilą zadzwoniła moja ciocia z zaproszeniem na świeżutkie pączki ... , które na pewno nie będą dietetyczne ... i w sobotę szykuje się kolejne obżarstwo
Ale przyznasz, że bardzo sympatyczna dziewczyna?
Słyszałam o priorytetach
A ja dzisiaj kupiłam ziemię do wysiewu w brico - nie wiem czy dobra jakościowo bo jakaś tania była
Na brzozowej? A pokazywałaś je tam , bo jeśli tak to się jeszcze nie dokopałam tam .
Tak Turcja to fajny kierunek - niedaleko, ciepło, tanio ale teraz też już tam nie polecimy.
Duet pozostał ale w tej chwili rośnie na rabacie brzozowej
Ja zamawiałam właśnie first minute i to były suuuuper wakacje ... każdemu polecam i pojechałabym w to samo miejsce raz jeszcze ale do Turcji nie da rady w tym roku
nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włozyć
No co ty
Poprosiłam o aktualną ofertę
Ale będę uzupełniała rabaty etapami. W tym roku mniej mogę wydać na ogród.
Są inne priorytety. Więc tylko z nadwyżek będę działać
Widziałam , widziałam . W końcu u Ciebie się ta moja sympatia do nich zrodziła. Zresztą nie tylko do nich . Nadal masz ten duet na wgłębniku?
Ja wakacji na first minute nie polecam zamawiałam a potem dzieciaki się pochorowały i musieliśmy zrezygnować całe szczęście ubezpieczyliśmy.Teraz kupujemy last minute. Z kierunków osobiście uwielbiam Grecję ale teraz to nigdzie nie można czuć się bezpiecznie.
Przesadziłam dzisiaj z pączkami ... nawet się nie przyznam ile zjadłam
Wakacje jakby nie patrzeć najszybciej pod koniec czerwca ... ale na pewno nie kosztem ogrodu