Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

anna_t 21:03, 04 lut 2016

ren133 napisał(a)

Taa ... meble do wgłębnika, ścianka, drzewa, ze 20 kulek bukszpanowych, donice i ... Kuba?

PS A masz jakąś bardziej realną propozycję oprócz polskiego morza?

nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włozyć
ren133 21:03, 04 lut 2016

Asiuniaa napisał(a)

Widziałam , widziałam . W końcu u Ciebie się ta moja sympatia do nich zrodziła. Zresztą nie tylko do nich . Nadal masz ten duet na wgłębniku?

Ja wakacji na first minute nie polecam zamawiałam a potem dzieciaki się pochorowały i musieliśmy zrezygnować całe szczęście ubezpieczyliśmy.Teraz kupujemy last minute. Z kierunków osobiście uwielbiam Grecję ale teraz to nigdzie nie można czuć się bezpiecznie.

Duet pozostał ale w tej chwili rośnie na rabacie brzozowej

Ja zamawiałam właśnie first minute i to były suuuuper wakacje ... każdemu polecam i pojechałabym w to samo miejsce raz jeszcze ale do Turcji nie da rady w tym roku
ren133 21:06, 04 lut 2016

anna_t napisał(a)

nie mam, nawet nie szukałam bo chcemy z dziewczynkami na wakacje jechać, moze potem koło października jakis last minute ale to nawet teraz nie planuje jakoś na 100% bo jak popłynę ogrodowo to abym tylko do gara miała co włoyć

Hi hi hi ... no młodsza na pewno z głodu nie zginie
Asiuniaa 21:10, 04 lut 2016

ren133 napisał(a)

Duet pozostał ale w tej chwili rośnie na rabacie brzozowej

Ja zamawiałam właśnie first minute i to były suuuuper wakacje ... każdemu polecam i pojechałabym w to samo miejsce raz jeszcze ale do Turcji nie da rady w tym roku

Na brzozowej? A pokazywałaś je tam , bo jeśli tak to się jeszcze nie dokopałam tam .
Tak Turcja to fajny kierunek - niedaleko, ciepło, tanio ale teraz też już tam nie polecimy.
ren133 21:13, 04 lut 2016

Iwk4 napisał(a)

No co ty
Poprosiłam o aktualną ofertę
Ale będę uzupełniała rabaty etapami. W tym roku mniej mogę wydać na ogród.
Są inne priorytety. Więc tylko z nadwyżek będę działać

Ale przyznasz, że bardzo sympatyczna dziewczyna?
Słyszałam o priorytetach
A ja dzisiaj kupiłam ziemię do wysiewu w brico - nie wiem czy dobra jakościowo bo jakaś tania była
anna_t 21:14, 04 lut 2016

no Renata zapodaj fotki, ja tez tęsknie za Twoim ogrodem a wizytówki nie masz niedobra kobieto..może jakiś przegląd jak u Małgosi albo porównania jak u Polinki??
anna_t 21:15, 04 lut 2016

a własnie..kiedy jedziesz do tego swojego pana drzewkowego?
ren133 21:19, 04 lut 2016

Kasya napisał(a)

ja jadlam dzisiaj tylko pączki i nic wiecej....ale posmazylam pączki dietetyczne
jak cos to przepis u mnie

sa takie dobre ze jeszcze smaze drugą porcję

A ja sobie powiedziałam, że dzisiaj to już ostatni taki dzień ... a przed chwilą zadzwoniła moja ciocia z zaproszeniem na świeżutkie pączki ... , które na pewno nie będą dietetyczne ... i w sobotę szykuje się kolejne obżarstwo
frezja 21:20, 04 lut 2016

ren133 napisał(a)
... a tez sobie pozwoliłaś?

Wieczorkiem dopiero...bo co to za tłusty czwartek by był;co do pytania...nie mam takiej potrzeby )
ren133 21:22, 04 lut 2016

anna_t napisał(a)
no Renata zapodaj fotki, ja tez tęsknie za Twoim ogrodem a wizytówki nie masz niedobra kobieto..może jakiś przegląd jak u Małgosi albo porównania jak u Polinki??

A może zrobię jakieś podsumowanie ... ooo na "roczek" może?