Wnętrza zdobią mi wianki, które zrobiłam dla rodzinki, trochę się nimi nacieszę zanim pójdą do nowych właścicieli
Na drzwiach i furtce powiesiłam wianki, ale jakoś na lampki świąteczne nie mam jeszcze ochoty, w moim mieście dosłownie kilka domów na krzyż już udekorowane lampkami, patrze na tą aurę za oknem i jakoś mi to ze sobą kompletnie nie gra, gdyby chociaż jakiś mrozik złapał, to co innego.
A ja wczoraj kamień rozkładałam na rabatach, było tak ciepło, że nawet rękawiczki nie były potrzebne.
Gwiazdy papierowe wyszły Ci bezbłędnie, pięknie zdobią kuchnię!
Podoba mi się też pomysł na dekorację w przedpokoju, od razu wywołuje uśmiech na ustach
Rozplenice dorodne i pięknie powiązane.
Z przedszkolem różnie bywa, moja córa łatwo sie zaklimatyzowała, ale są dzieciaki, które potrzebują duużo czasu, jeszcze nie ma co się stresować, a przedszkole dobrze dziecku zrobi. Ponoć okres przedszkola, to czas pakowania walizki, im więcej w tym czasie dziecko do tej walizki zabierze, tym więcej w przyszłym życiu będzie mogło z niej wyciągać
Biało-złota bombka jest przepiękna, z chęcią bym ją przygarnęła - super Ci to wychodzi! Przyszły właściciel na pewno będzie zadowolony.
Muszę lecieć zobaczyć czy i moje lilie wylazły, wczoraj widziałam tylko, że niektóre krokusy wystawiły nieśmiało łepki, a ja teraz kamień rozsypuję w tych miejscach, pogoda taka, że można to robić.
Kasiu gratulacje z okazji pierwszej rocznicy na O. Super, że jesteś i dzielisz się z nami swoim ogrodem.
Mi i na pewno wielu innym osobom Twój ogród już w tym sezonie dostarczał wielu wrażeń estetycznych - a co będzie w sezonie 2016? Myślę, że wielokrotnie więcej pozytywnych odczuć!
Kultywuję ten zwyczaj od kilku lat coby zdążyć sie nacieszyc świętami
W przeciwienstwie do wielu osob uwielbiam magię świąt i zawsze ten czas mi sie dobrze kojarzy.
No wiem Szkoda tylko, że to praca z koła naukowego, bo w programie studiów wiedzy praktycznej dalej nie przewidują... Na szczęście w następnym semestrze mam wycenę nieruchomości to może być fajnie
Edytko
Ten plastik nie jest najwyższych lotów ... tzn nie tak gruby jak np kosze na odpady komunalne ... ale i tak jestem zadowolona
Bombki zyskały sporą aprobatę