Wiem o tym i za to cenie brzozy ale gdybym miała do butelek zbierac ich płyn to wole pójśc do sklepu ekologicznego i kupic. Skad na takie rzeczy brac czas jak sie duzo pracuje? Moje brzozy z podciętych witek wczoraj płakały, zbierały sie na nich krople soku. Przecież butelek na gałęziach nie zawiesze?
Nawet się nie łudź, ze na kamykach bedziesz odkurzać. On ma siłe ssania jak rakieta i nie mozna wciągać kamyków, bo uszkodzisz noże do rozdrabniania lisci. Z kamyków musisz liscie wydmuchiwać..... a przy okazji jak ma się drobny zwirek wydmuchujemy najmniejsze kamyki....
Pokazałaś fotkę tego graba? Bo go trzeba ocenić organoleptycznie. Graba pendula jeszcze nigdy nie widziałam, buki tak isą zwykle o bardzo wąskim pokroju
Nie jestem w stanie autorytarnie stwierdzić bo moje rosną na rabatach z kora, są niewysokie i nawet jesli sypia to na kore. Ale tego nie zauwazylam. Skocz do Syli ma duze dooorenbosy ichyba z 7 szt bedzie wiedziała
Brzozy i ja z M dziękujemy za uznanie. Podlałam je dzisiaj znów , bo wieczorem było już -2...
hortensje w domu, ciekawe czy reszta kwiatkow przezyje dzisiejeszą noc
Dobranoc
JAK babcie kocham dzisiaj chyba im sprzedałam 7 szt!!!! Siła marketingu szeptanego powala mnie na kolana
Dziewczęta coby nie promować kogoś mi nieznanego i nie wiem czy godnego zaufania podaje neizbędne parametry, ktorymi nalezy kierować sie przy zakupie odkurzacza. Jestem taki typ, ze zanim jakies urządzeni kupie musze o nim sporo poczytac
Odkurzacz ogrodowy:
W wyszukiwarke w allegro proszę wpisać odkurzacz ogrodowy i zwrócić uwage na następujace parametry:
- moc. -pożądana od 2800W - są nawet 3300W
- opcja dmuchawa i opcja odkurzanie - ważne aby mozna było łatwo przełączać
- siła wydmuchu /ssania im wieksza tym lepiej -optymalnie ok 300 km /H
- regulowana długość rury i aby była na kółkach
- waga max 4 kg bo nosi to kobieta na ramieniu na pasku
- nóż do rozdrabniania lisci
-worek na wciągnięte liście min 30 l
Więcej poządanych parametrów nie pamietam.
Mozna kupic odkurzacz za 150 ale i za 500 zł. no name i markowe. Wybor należy do Was i decyzja rownież.
Ani nie mam z tego profitów ani reklamacji ropatrywać nie bede
Dzisiaj już sie pojawił nowy NN model o lepszych parametrach niz mój odkurzacz a niemal w tej samej cenie