Anula powiem Ci że pilgrim będzie pięknie witać gości nie wiem czy nie doczytałam czy nie napisałaś, ale jak będzię zrobiona ta nowa ścieżka? Krawężniki a w środku co?
Już pisaam że te podpory do róż mi się podobają, ale cała rabata pięknie się rozrosła
oj wiosna, jak ją lubię dziś nie byłam na ogrodzie, nie wiem co tam nowego, ale wczoraj widziałam, że brunery na niebiesko kwitną i chyba dziś już sporo tulipanów oby do mojego powrotu, nie przekwitły wszystkie
Aniu, w garażu można trzymać buziaki
acha, poprawiam ciągle te nasze ę, ę i inne, a syn mówi, że po tym można poznać strasz osobę, no nie
Własnie skończylam pracę, przyzwoicie byłoby położyć się spać, ale wpadłam jeszcze na pieć minut pomęczę Was moimi krokusami, a potem odpowiem
w tamtym roku kwitły kiepsko, a teraz nadrabiają wiem napewno, że jesienią poszaleję z nimi
Ja z tego powodu narcyzy sadzę dopiero w listopadzie... końcem pażdziernika... zresztą wszystkie cebulki tak sadzę.... po prostu jak jest długo ciepła jesień, to one głupie rosną zamiast spać
Te posadzone jakoś sobie same lepiej regulują okresy wzrostu... najgorzej to z tymi świezokami...
Za to hiacynty w tym roku to bedę mieć giganty Rok temu były łande, ale w tym to GIGANT.... i to wszytko jedna cebulka