wyszłam o 9 wróciłam o 19, zwyczajnie padam na pysk ale tak mi dzisiaj było dobrze, cudnie. Narobiłam się ojjjj. nie mam nawet siły nic mądrego napisać, ani wkleić zdjęć
Kasiula łączę sie z Toba w bólu, dosłownie wszystko mnie boli. Cały dzień byłam w ogrodzie, od 9 do zmroku. nawet nie mam siły fot wkleić u siebie bo mi się nie chcę, ale dobrze mi z tym.
czy jak przytnę teraz trzmielinę to mogę ją dać odrazu do ukorzeniacza i wsadzić w ziemie?
Będę też przycinała horti, patyki obiecałam Bogusi i mam pytanie techniczne... czy włożyć je do wody, żeby nie zaschły i w mokrej wacie wysłać, czy na sucho?
Ania ja chyba leniwa jestem i raczej nie będę wykopywała tych 200 cebul a tak serio to już przy sadzeniu bałam się że uszkodze korzenie runianki, niech sobie rosną
Rh tez wiele osób ma , no może nie tyle co u mnie ale jednak. Nie będę już marudzic bo i u mnie wiosna sie zaczyna i wczoraj widziałam lecącego bocka.Pozdrówka Aniu.
Ja nic z drogą nie zrobiłam a o krokuskach myśl, koniecznie
Bożenko idę szukać
Natychmiast zdradziłam
Narzekasz???
Chyba 50 szt
Tylko i wyłącznie tej wersji się trzymajmy!!!
Będzie ciepło... Musi... U nas już wiosennie na calego
Dlatego je kupiłam Mniejszych mam ponad 30 szt w ogrodzie...
A leżaczek będzie dla tego bikini?
Wyciągały do mnie tak ręce. Włały mamo, żę musialam adoptować
A kiedy zamierzasz to uczynić? Zresztą o ile pamiętam to Ty soute jesteś a nie z panierką...
Zdradzilam
Dlatego kupiłam te ciemne bo mi się podobały
Mam nadzieję Anitko, ze wiosna dopiero się zacznie... Posadziłam za gęsto krokusy ale będzie z czego rozsadzać
Sylwia czekam na trąbienie w sprawie żurawek
Chyba też sobie kupię zamie do wielkich bialych doniczek po bambusach...
Biohumus u nas wszędzie... A a ja nie kupiłam...
Aniu widzę, że na letniaka pracowałaś kurczxe czytam o tych opryskach promanalem i jest tyle sprzecznych informacji... jedni piszą że mozna jeszcze pryskac inni że już za późno... we ź człowieku i bądź mądry
Wpadłam zobaczyć, czy Pawel dojechał widzę, że dotarł, może to glupio zabrzmi ale nie przejmuj się śniegiem u mnie jeszcze wczoraj na większości działki było podobnie... dzisiaj już dużo mniej
ooo to już widzę, jak za dwa lata w nowych miejscach będą łany, jestem ciekawa jak moje ubiegłoroczne będą się prezentować w tym roku
zdrówka życzę, panuje jakiś straszny wirus....
Bożenko narazie to jedna rabata wiosna nam wywineła niezły numer. Dzisiaj u mnie siąpiło ale w dzień +13 dużo śniegu znikło, odsłoniły się kolejne rabaty z żurawkami do czyszczenie