Ja jestem monotematyczna brakuje mi trawek, duuuuuużo trawek, jakieś kulki?
Jesli jedno bonzaj to jakoś pusto na reszcie rabaty. Zrobiłabym posredni poziom i całkiem niski. Ale jakoś na razie tego nie widze. Mozesz pokazac z dalszej perspektywy?
Mam taki sam placyk wsadziłam w niego średnia kulke cisową, kulkę na nózce , tkwiło trawki. Dodaadziłam żurawaki i runiankę... I żurawka i runianka idą out.
Ja się dzisiaj superowe najeździłam, nie było aż tak dużo ludzi i muldy ze świeżego sniegu nie sa takie starszne pod koniec sezonu . Jesli pogoda pozowli za tydzień też jedziemy
Moze i lepiej, ze ten marzec nie bedzie Taki cieply? Rosliny mi w marcus świrują a potem w kwietniu wymarzaja...
Niech marzec bedzie marcem a prawdziwa wiosna niech nadejdzie w kwietniu z magnoliami i tulipanami
Twoja energia pokona wszystko!!! Jestem z Tobą
I dalaś mi lekcje.... Bo powinnam co 6 miesiecy robić USG a ostatnio robilam 4 lata temu. Jesteś wielką i mądrą kobietą jestem pewna że zwyciężysz !
Tydzien temu była wiosna a ja kupowalam auto corce, ale siła wyzsza , czasem są inne prioeyetety niz narty ale cos mi sie zpwydaje, źe jeszcze w kwietniu pojeździmy
Joasiu narcyzy miniaturowe i szafirki zawsze po wysadzeniu z dnic wsadzam do ogrodu i z powodzeniem w nastepnym roku kwitną. To takie mało wymagajace rosliny a w donicach je też od czasu do czasu podelję florovitem
Nie dziwię się, że się Gience dalaś skusić. Stoskroki intak kupisz a Gienki mogloby nie być !
Gdy wyjezdzałam z JG było +8 i teraz w drodze świeci słońce, wiosna idzie i do Ciebie
W moim kochanym domu pewnie wiosna na calego